Hoxa portálja és a párom (beszélgetés)
az én drágám csak mosolyog rajtam. Nem érti, miről lehet vadidegenekkel,ennyit dumálni.:)))
Az én párom is bele-bele olvas,de nem regizett.Ellenben a fiam és lányom igen:)
Nálunk apa is regisztrált. Jól elvagyunk.
Az én barátom is regisztált a Hoxán.Egymás mellett van a két gép,gondolhatjátok,hogy mi megy itt mikor mindketten Hoxázunk.Imádja ezt az oldalt,velem együtt.
Nálunk ha fenn vagyok, ő is benéz ide-oda ahol én is jártam, de a fiús témák jönnek be neki...mert ugye az is van.
Az én párom megígértette velem, hogy sosem lesz műmellem:))) És napok óta Lettikén röhög.
Nálunk nincs gond, a férjem épp ebben a szakmában tevékenykedik.Azt mondta, hogy pont az ilyen nőknek találták ki ezt a m....got, meg az oldalletöltés, portálnépszerűség, látogatottság......Hát, sajnos igaza van. De akkor is kedvelem a fórumokat.:)
A párom imád Hoxakasztófázni. Néha besegít nekem (ha bennt vagyok, mert jelszót nem tud!), de egyéb nem érdekli.
Nálunk szerencsére a kedves nem egy beleolvasgatós típus....úgyhogy őt csak minden más érdekli. :)))))
az én párom véletlenül talált ide, és nem volt nehéz belépnie mert a gépemen elvan mentve a név és jelszó is. elősszőr kicsit mérges voltam hogy meg se kérdezte... (semmi se titok előtte, de azért szóljon..) , de aztán jó is volt mert a Naplómból sok mindent megértett...
Tehát a végén még örültem is
Az én barátom is beleolvas az írásaimba,kapott leveleimbe,tele van vele a hócipőm!!!!
én párom nem szereti, hogy hoxázok ):
Én Hoxa portálján ismertem meg a Párom.
Kedves rendszeresen tájékozódik, hogy mi újság hoxa fronton. Nem regisztrált, de nincs is szükség rá. Ha szeretne valamit nézegetni, az én nevemmel is feljön. Pl, amikor a kvízek voltak...hát akkor hajnalban a gép előtt kezdett. :)))))
Az én párom,csak érdeklődik,de nem regizne:)de ha lenne férfi portál kimondottan ffi-aknak,azt már szeretné:)amit ide írok az nem titok előtte sem:)
az én párom is felregisztrált de csak kiváncsiságbol
engem nem zavar csepetse itt van azt jo van
Az én párom felregisztrált utánam. Nem hiszem, hogy féltékenységből tette volna, inkább kíváncsi, mi az, ami miatt "folyton itt lógok". Engem nem zavar, ha bármit elolvas, amit írtam, a véleményem vállalom, előtte is, sőt, előtte meg leginkább.
En még nem kaptam rajta,hogy beleolvasott volna.Olyan volt,hogy odajott a gephez,amikor epp irtam,az zavart egy kicsit,de ha utolag elolvassa,am legyen.Amugy is ha velemenyt irok le valamirol,az vallalom elotte is.
Az ejszakak itt olyan csendesek. Akik bent vannak, azok is csak szemlelodnek, neha ir csak valaki.
En nem veszem magamra, amig tobb a kedves ember, addig nincs eselyuk :)) mellesleg ha nem is irnek be, akkor is olvasnam, mert sok tema erdekel.
Ez nekem nem új....sajna itt nem csak kedves,jószivű.stb...emberek vannak:(
Ne vedd magadra!
Ilyen fajta tipusú ember is kell, hogy legyen a világon:)
Mi szeretünk ez csak ez számitson:D
Levettem hogy ne szurjon szemet senkinek. Valaki megkert hogy mutassak parat, erre masnap reklamaltak, hogy valaki minden nap leveszi es viszateszi a kepeit, hogy a lista elejen legyen. Ezt en magamra vettem, azt hiszem indokoltan, de mindegy. Lehet engem nagyobb picsanak tartanak mint az a popsit :)))
azon a popsin én is kiakadtam:(
Valaki levetted a tieidet vagy mi történt?
Valaki egy popsit rakott ki kepnek, de az inkabb seggnek latszik. Az en kepeimmel akkor mi volt a bajuk?
Én is tudtam fejből is, de először leírtam, mikor exférj végre elköltözött és új életet kezdtem.
Ha van választék és nem irreálisak az elvárások, akkor szerintem lehet találni és bátorság sem árt. :)
További ajánlott fórumok: