Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok Mindenki!
Most csak beköszönök,megjöttünk ki sem látszok a melóból,de holnap jövök!:-)))
Mindenkinek megy a privi,akinek válaszolnom kell,ha egy röpke órácska áll a rendelkezésemre!:-))))
Puszilok Mindenkit!:-)))
Remélem jól van a csapat!?:-)))))
Biztosan összejön Neki,majd szorítok Neki!
Fel a fejjel:-)))) Mindig van valahogy!
:-))) Mostmár egészen jól ! :-)
Jövőhéten megy a férjem 2 melóhelyet megnézni !
Remélem valamelyik bejön.
:-)))
Miért is vagy Gyagyás ?? :-))
Mamikám : Remélem már jobban vagy !
Imola : Kitartás !!!! Neked is hamar eltelik majd ez az egy nap . Lásd a Geva tesónknak is hamar eltelt , és már itthon is a a férje :-)
Sitikém : Én még mindig ,...és még mindig ( kitudja meddig :-)) ) hízókúrán vagyok , így én kérek szépen a bólyai túrósból :-) .
A többieket is milliószor ölelem , és puszilom :-)
Szia:-))
Bocsika,nem köszöntem,dehát nem tagadom GYAGYÁS vagyok:-)
Visszaolvasok :-) Egy pohár vörösbor társaságában :-))
Ki kér egy kis vörösbort ??
Na itt vagyok, befejeztük a beszélgetést.
Szegény anyukámat meg kell műteni, mert van egy nagy vese köve. Most szegénykém meg van ijedve, most vigasztaltam kicsit, de valahogy én is félek, mert szegénykém még cukorbeteg is ráadásul. Na de minden rendben lesz, és remélem addig mi is haza tudunk menni amig a műtétre kerül a sor.
Most pedig elköszönök, megyünk aludni, reggel jelentkezem, addig is szép estét mindenkinek. Puszika.
Mami én azt a játékot nem találom amit a múltkor ideírtál nekem. Egy csomó játékot kiad:-))))))
Ott szerencsétlenkedtem,bár mostanában kővarázslóval játszom:-))))))))
Igaz egyedül nincs ellenfél,de így is el vagyok,hülye gyerek maga játszik:-))))))))
Jól telt a napom,délelőtt főztem a párommal.
Ebéd után ment el, így nem egésznap vagyok egyedül.
Elméletileg nem késő éjszaka jön haza,de ez sok mindentől függ:-)))))))
Egészségileg voltam már rosszabbul is,egy kicsit fájdogált a lábam,de valószínű a melegfrontra,illetve én mindig valamire ráfogom:-))))
Fogaddal mi van?
Én elég sűrűn itt vagyok,csak valahogy rosszkor.
Olyankor sehol senki,de egész jól el vagyok magamnak:-)))))
Beírok ide,nem ír senki, és lécelek is:-)))))))
Megkaptátok a bólyai túrósomat? gyümölcslevet én is kérek, az simán lecsúszik:-)
Geva! Örülök, hogy újra együtt lehettek:-)
Imola! Nemsokára meg is ölelheted remélem a mamádat!
Ritus! Jó hogy te is itt vagy!
Anyám!A süti nagyon ízlik a fiúknak, már be is dobozoltam a holnapi adagjukat.
Most éppen melegszendvicskrémet csináltam a hűtő fel nem használt maradékaiból(löncshús konzerv, edami sajt, pritamin paprika, főtt tojás, majonéz, sonkaszalámi)Egy teával kitűnő vacsora lesz belőle.
Imola tudom nem vigasztal,de én is egyedül vagyok,de már hívott a férjem,hogy szerencsésen megérkeztek:-))))
ha minden jól megy hamar hazaér:-))))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?