Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Ugye, hogy tök jó fej?
Nagyon macskás vagyok... imádom őket... csak hát párom macska szőr allergiás =( így nekünk nem lesz... de legalább a tekijeim nem szőrösek =D
Myrad! Megnéztem a macskát!:-))
Ritus szép napot neked!
Szia Moni!
Köszönöm kérdésed,jól vagyok:-))))
Elfogadom a teát,most biztos jól fog esni:-))))))
Ti hogy vagytok?
Köszi kérdésedet, a csülkös pacalevésre még nem neveznék be, de a tegnapi sztrapacska simán lecsúszott:-))
Bence elég csúnyán "Ugat", remélem ez a Fluimucill hatéása, és tisztulnak a hörgői. Már én is köhögök, de mondtam neki, hogyha rámragasztott valamit, neki régen rossz!!
Mostmár nekem is működik =)
Haláli jó az a macs, sajnáltam volna, ha nem láthatnátok =D
Igazad van :)
Nekem sincs olyan,hogy egy stílushoz ragaszkodok,szeretem a sportosat is,mondjuk a bébi miatt most ez az első.Amikor dolgoztam,akkor jöhetett nekem is a magassarkú!Azt is nagyon szerettem!
No,de ez nem jelenti azt,hogy mostanában nem szoktam jól kinézni :DDD
Szia Ritus! Szia Siti! :)
Hogy vagytok?
Ritus,melegítsd fel magad egy finom teával! Küldjek?
Siti! Gyógyulgatsz már?Megy már az evés? Bence jobban van már?
Imola drága! Mielőbbi jobbulást neked! Myrad!! én tudtam képet feltenni a naplómba.
Moni! örülök, hogy te is itt vagy! Bizony nem könnyű ezekkel a gyerekekkel:-)
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Itt is nagyon hűvös van,már túl vagyok a nagy bevásárláson,de majd megfagytam odakint.
Szerintem az anyukák mind így szeretnék látni a lánykájukat :)))
Az én lánykám is most ott tart,hogy jobban szereti a fiús bővebb pólókat,tegnap is a fiús osztályon nézegette a pulóvereket :) Most ez a legújabb...még nyáron felvett szoknyát is,meg csajos trikókat is...napról-napra változik az ízlése :)))
Én még jól vagyok,remélem nem jön át a hoxán a baci :)))
Jobbulást Nektek,lányok! És mindenkinek,aki betegeskedik!
Nekem csöpög az orrom, mint a rossz csap, nem tudom, mi lelte, el kéne már zárni, de szerintem kiment belőle vlmi tömítés... itt olyan hideg van, hogy elő kellett vennem a téli kabátom, amiben az a ciki, hogy ez egy gyönyörű bőrkabát a még gyönyörűbb bőrcsizmámhoz (nyersbőr mindkettő) és így, edzőcipővel nem fest túl jól...
De amúgy jól vagyok =) köszi
Szia Myrad!
Tetszett neki,de...láttam rajta,hogy azért nem 100% volt...most már nehéz neki vásárolni.Azt szokta mondani:anya,te nem tudod,milyen stílust szeretek!Hát,sokszor tényleg nem tudom,de leginkább ő maga sem...ezt vettem észre :)))
Szia Moni, szia Myrad!
köszi mindkettőtöknek a kávét, azt hiszem megiszom mind a kettőt.
Nem fáztam meg, mert itt még nem volt hideg, de akkor meg nem tudom mi bajom lehet.
Ti jól vagytok?
Sziasztok...
Hajajj, elkéstem... most főtt le a kávé, fel is dobtam, csak addigra már ment egy másik adag =(
Mindegy, majd eldöntöd Imolám, hogy kéred-e... meg mellékeltem mindenféle meleg teát mézzel, hogy gyógyulgass =)
Szia Imola! :)
Én vagyok! Küldök Neked kávét!
Pihengessél! :))
Sziasztok, van itt valaki?
Egy kávét kérek szépen, mert olyan álmos vagy9ok, pedig most keltem fel, fájt a fejem, és egy picit ledőltem. Most úgy érzem, hogy duzzadnak meg a nyirokcsomóim, mindenem fáj. :(((
Sziasztok Lányok!
Hát ma nem úgy jöttek össze a dolgaim mint ahogy szerettem volna!
Nem tudtam Győrbe menni,mert még itt töketlenkedik ma is a bádogos az esőcsatornával!
Nagyon hideg is van,Sára miatt jobb is ha ma még ágynyugalomban nézi a mesét,dvd-n mert persze még a tv-sek nem jöttek!
Tegnap meg megint nem volt net-ük már kezdem azt hinni,hogy pechesek vagyunk,vagy olyasmi!:-(((((
Shreket néz aranyom!Imádom azt a mesét!
Tárkonyoskrumpli leves és rántott hal,rizs,tartármártás az ebéd a desszert sül kókuszkocka!:-))))
Azt a darabot, amit lehetett, én is kiszedtem tegnapelőtt este:-)Éppen tegnap írt nekem innen a Hoxáról a fogmanó(vajon nekem mennyit fizetne ezért a fogért:-)))és mondta, hogy legalább két két ez a fájdalom a beavatkozástól nézve, mert ez egy nagy csontműtétnek számít.
Pizza volt tegnapelőtt a vacsora:-( Így tovább kell agyalnom...
Nagyon kedves vagy =)
Az édesanyám tegnap pizzát csinált, és borsólevest főzött hozzá, csak gondoltam, adok ötletet, hátha...
A fogad miatt meg szerintem ne aggódj, nekem is törtek bele már az ínyembe, és azt is kilökte az "eleven"... szóval szerintem az a kis maradék is kijön (bár én mazochista vagyok, szóval kitéptem magamnak... de én már csak ilyen vagyok)
Nálun most éppen Bence jár könyvtárba(négy éves kora óta)neki vannak itt könyvei, amit szeretne lecserélni. Én most éppen szépirodalmat olvasok, Zsigray Júliától a Sugár uti palotát(Erkel Ferenc élete)szeretem az ilyen tipusú könyveket is. Nekem házi könyvtárosom van, a második emeleten lakó marika néni:-)Htalmas könyvgyűjteményéből válogatok, szemezgetek már egy idő óta.
Főzéshez még nincs ötletem, de bármit is kotyvasztok, küldök neked belőle:-)))
Szia Sitim =)
Mit hoztok ki a könyvtárból?
Én most éppen a Cujo-t olvasom, hát az a könyv... =) mondtam legifjabb hugomnak, hogy ha jót akar olvasni, odaadom neki... meséltem belőle... azt mondta, kicsi ő még ehhez =) de tényleg nagyon jó =)
És mit főzöl?
Amúgy megértelek, nekem nem a rossz idő miatt nincs kedvem semmihez, egyszerűen elfáradtak az izmaim... úgy érzem magam, mintha 80 éves lennék... nehezemre esik a mozgás =(
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?