Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Remélem, nem lesz baj, és segít neki a kúra =)
Milyen fajta? (ha lehet ilyet kérdezni...)
Szóval a Collikám 8 éves,és nyáron volt egy ellése,amire majdnem ráment.Mostanra kezdte összeszedni magát.
Én ma eddig jól vagyok köszönöm,remélem ti is!!!
Szia Anyuci!
Jajj, szegénykém! De majd csak használ a kezelés.
Te, hogy vagy?
Napsugaras szép napot mindenkinek!Most volt itt a doki,a Coolikámnak porc problémái vannak.Most végig csinálunk egy kúrát nála maszirozzuk naponta,és meglátjuk.Veszek neki Béres porcerőt,nagyon nem szeretném elaltatni.Szerintem most üt vissza a "gyerekkora".5 hónapos volt amikor hozzám került,két hónap alatt kétszer akkora lett,és el kellett telnie egy időnek ahhoz,hogy megtanulja,hogy nálam nem akkor kap húst,amikor véletlenül leejtem a földre,és ő a gyorsabb.Nem érte útól a korának megfelelő magasságot,és súlyt azóta sem.
Godo örülök,hogy jók lettek a leletek.
Szia Godo!
Megkérdezhetem, hogy milyen labor?
Sziasztok koránkelők!
Kata a labor majdnem teljesen jó, 2 adatnál van megjegyzés, majd ma megyünk a dokihoz. Nagyon boldog vagyok.
Sziasztok!
Mindenkinek megy a finom gyümölcstea a kávé mellé, hátha szebbé teszi ezt az egyelőre borús reggelt... =(
Szép jó reggelt, kellemes napot mindenkinek!
Kávét küldöm.
Szia! Én még nem alszom,mert nem tudok sajnos.
Természetesen nem haragszom,megértem....,de annyit szeretnék én személy szerint mondani,hogy nem én kezdtem el Neked a képeslap küldést.
Te küldtél nekem először a naplómba,és én ezt viszonoztam, jól neveltségem ezt kívánta.
Este is azt hiszem,
én voltam az utolsó,aki képeslapot küldött,hiszen én voltam a legbénább.
Haragról szó nincs,velem megtanították,hogy "SOHA SENKIRE NEM SZABAD HARAGUDNI"!
Akkor most itt kívánok Neked,szép napot!
Drága Sitikém... most késő este olvastam a legújabb cikkedet,Tárolás a konyhában.
Az eddigi írásaidhoz gratulálok, nagyon szépen öszzefoglalva és érthetöen írsz!
puszi.
SZiasztok! Látom mindenki pihenni tért. Sokáig gondolkodtam, írjak-e nektek, de úgy gondolom, tesók közt fontos az őszinteség. Nagyon szeretlek titeket, de azt kérem, képeslapot ezentúl csak alkalmakra küldjetek nekem. Nem azért, mert nem esik jól, hogy gondoltok rám, de a napi tíz-tizenkét kép úgy megtölti a naplómat, hogy eredetiségéből sokat veszít. Én tényleg azért indítottam, hogy gondolataimat napról-napra beleírjam, hogy képeket tegyek fel az életünkről. Persze egy pár szép idézetet azelőtt is feltettem, most is fel fogok, s ha valami különlegesre akadtok, küldjétek bátran. Csak ezt a mindennapi sokaságot nem szeretném. Ugye megértitek? Ugye nincs harag?
Szép álmokat mindenkinek!
Imola, neked pedíg jó reggelt!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Holnapra szép napot!
Imola jó reggelt,csodás napot,küldöm én is a kávét!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?