Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Itt vagy?
Akkor rádfér egy kis pihi?!:-)))
Látom Mindenki lelépett akkor megyek!:-((
Jóéjszakát és szép álmokat Mindenkinek!
Nektek is jóéjt és szép álmokat,meg jó dumcsizást!:-))))
Szia Rita!
Milyen napod volt ma?
Jó traccsolást Nektek!:-)))
Irigyellek érte,nekem nincs kire hagyni,megjött ugyan Apa de evett és ment ki az újrészbe melózni!:-((((
Mamiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Hol a vacsim,még nem érkezett meg,nem bírom tovább:-)))))
ja,igen :))) olvastam :)))
Köszi,én is jól vagyok.Most 6 után várom a barátnőmet,hátha sikerülne egy kicsit eljutni traccsolni valamerre...úgyhogy még apát is várjuk haza,ő lesz most a bébiszitter :)))
Szia!
Köszönöm....,de tényleg éhen halok,így muszáj vagyok meglátogatni hamarosan a konyhát:-)))))))
Abból diétásat kérek!:-)))
Na nem fogyózok,csak a cukrom az édes nem bírja a fehéret!:-(((
Szia!
Igen,köszönöm jól vagyok:-))))
Csak vennem kell egy noteszt:-)))))
Te jól vagy?
Szia Rita!
Küldök én is buktát,pizzát...tea...:-))
Szia Mamika!
Ebben a sorrendben jöhet!:-)))
Szia Ritus!
Jó hogy itt vagy! :))
Minden ok?
Sziasztok!
Mami én kérek szépen vacsit,mert éhes vagyok,de egyben lusta is,hogy kimenjek egy kis hamikáért:-)))
Szia Ágianyuci!
Hát én tényleg nem vagyok gondolatolvasó...és sokszor az a baj,hogy a párom is azt hiszi,az vagyok :))))
Vacsorát köszi,de én gomba nélkül kérem...
Sziasztok!Tiszta hülye vagyok,mert délután itt voltam,és nem mentettem el egy hozzászólásomat.És csodálkozom,hogy senki nem reagált rá.Senki sem gondolat olvasó?Azt akartam kérdezni ki kér vacsit:Szalonnát sütőttem hagymával,gombával kolbásszal.
Imola nagyon nagyon szorítok anyudnak!
Nagyon ügyes anyuci vagy! :))
Én majd holnap szorgoskodok...már vasárnapra én sem akarom hagyni...pedig mindig van valami,ami vasárnap este derül ki..:))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?