Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Neked is jó estét:-)))
Aludtál?
Na lányok mostmár potyognak a könnyeim a dicsérettől a meghatottságtól,Tőletek!
Köszönöm most megyek és pihenek,feltöltődök a családdal holnap jövök,neharagudjatok,hogy nem küldök lapokat!
Puszillak Titeket,na ezért nem hagylak el soha,mert ilyen jóbarátokat sehol nam találni csak itt!
Imádlak Titeket,jóéjt Mindenkinek!:-))))
Szia Kedves MáriÓ!
Köszönöm szépen,mostmár elhiszem így javítva nekem is jobban tetszik!:-))
Neked is jóéjszakát és egészséget,erőt a munkádhoz a mindennapjaidhoz!:-))
Aranyosabb lett, hogy gomb szemet raktál rá! :-)
Vidámabb az arca így :-)))
Jó estét!
Anya helyett írok Marió vagyok.
Nekem tesssék elhinni, mert ezt nem volt könnyű megcsinálni. Sok türelem kell hozzá.
Gratulálok!
Jó éjszakát kívánok!
Marió
Ahhhh,nagykő gurul-gurul-gurul.....köszönöm!
Mennem kell lett egy kis kalamajka nálunk!Holnap mesélek vagy a naplómba leírom!
Mindenkinek szép estét és további jó beszélgetést!:-)))
Én nem röhögtem.
Szerintem Edina ez a torta nagyon aranyos :-)
Én még nem találkoztam ilyen tortával. Nekem tetszik. A kislányodnak készítetted szívvel lélekkel és szeretettel :-)
Ha nekem csinált volna az anyukám ilyet, boldog lettem volna! Nem sok gyerek mesélheti el az oviba, hogy anyukám sütött a születésnapomra királylányos tortát.
Én gratulálok neked! :-)
Köszönöm,hogy bíztatok,jól esik:-)))))
A férjem elolvasta ma,és azt mondta nem vagyok normális,ha kitörlöm. Szerinte ez vagyok én,ilyen vagyok,ezt érzem,ezek a gondolataim,ez kivánkozik ki belőlem,amit itthon elmondok,de le is írom.....
Na most ezt jól megfogalmaztam,de biztos értitek:-)))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)