Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Itt vagyok,bújkálok:))))
Mi újság lányok,meséljetek valamit,de csak JÓT:-)))
Sziasztok!
Ritusom,én meg amott beszélek Hozzád :)))
Kukkucska:-)))))))
Egy kicsit elmegyek,és már el is tűntök....dá-dá lesz:-)))))
A férjem csak leült egy fotelba az Outlet-ben, nekem muszáj volt venni egy téli cipőt, meg nézelődtem, az Ikeá-ban meg néhány apróságot vettünk pl. pohár, bögre.
A múltkor meghívott minket a párom fülöpszigeteki munkatársnője, mindenképpen el akar menni velem vásárolni (pl Németországba), hát azért annyira nem vagyok eleresztve...Inkább marad a nézelődés, mint Veled!:)
Remélem sikerül valahogy megoldani, hogy én is tudjak menni!
Egy nő felkeresi az orvosát:
- Doktor úr, a férjem azt hiszi, hogy bolond vagyok!
- Miért?
- Mert szeretem a csokis sütiket.
- Én is szeretem a csokis sütit.
- Csodás! Akkor jöjjön el egyszer, és nézze meg a gyűjteményemet! Már több ezer van!
Tanár:
- Ottó! Azt mondtam, hogy tízszer írd le ezt a szöveget, hogy szebb legyen az írásod, de csupán hétszer írtad le. Miért?
Ottó:
- Mert számolni sem tudok.
Lehet, hogy írtad, de nem nagyon szoktam visszaolvasni, mert szerencsére annyit beszéltek, hogy napi 26 órát kellene a gép előtt ülni! Hi-hi
Nagyon örülök neki! Akkor túl vagytok rajta! Vigyázzatok magatokra!!!!
Egy felnőttnél meg lehet magyarázni, hogy hisz benne! De az én 1-1,5 éves fiamat nem a saját hite gyógyította meg, az biztos! Nagy szerencsénk volt!!!
Gyerekszáj:
Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja kupakjával, és végül azt kérdezte:
- Miért nem tudom én ezt kinyitni?
- Mert bizontsági zár van rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni - feleltem.
Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:
- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?
Egy férfi az orvosnál:
- Doktor úr, nagyon remeg a kezem!
- Mondja, sokat iszik?
- Nem, mert mindig kiborul.
Két rendőr beszélget:
- Olvastál már Tolsztojt?
- Nem. Ki írta?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?