Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép jó reggelt kellemes napot kivánok mindenkinek!
Kávé, tea postázva mindenkinek, és remélem szép napunk lesz. Na jó nekünk már fele letelt. :)))
Betegeknek jobbulást, dolgozóknak kitartás, itt a péntek. :))
Jó éjszakát,szép álmokat!
Imola jó reggelt!
Nénikéd, na na má, inkább a nővéred!
Hagy fiatalodjak:-))
Aludj jól, álmodj szépeket!
Imola! Jó reggelt!!
Myrad! Vidám munkakezdést, és kitartást, mire a soraimat olvasod, már PÉNTEK lesz:-)))
Gratulálok, Ildikó minden jogod meg van a boldogságra és a büszkeségre. Ez nem kis teljesítmény a Te örömöd az enyém is!!!!!!!
Lilinek, pedig adjál egy puszit a nevemben!!!!!!
Gratula a lányodnak,mindjárt én is töltök valamit és Veletek iszom a lányodra:-)))))
Ettől nagyobb boldogság nem is kell egy anyának-)))))
Nagyon jól Anna! Szárnyalok :-)))
Lili a lányom megkapta az értesítőt a német emeltszintű érettségiéről. 5 lett :-)))))
Pezsgőt bontottunk, mert olyan örömmel kérte, hogy van e idehaza.
Én meg egy nagyon finomat adtam neki, olyat amibe 23 karátos arany darabkák úszkálnak. Koccintottunk és gratuláltam neki, hogy büszke lehet magára! :-)))
Látni a gyerekem felszabadult igazán örömmel és büszkeséggel teli mosolygó arcát.
Ez nagyon felemelő érzés :-))) Boldog vagyok!
A lányom meg 07. 19.-én, 25 éves.
Én vagyok májusi a férjem meg augusztusi.
Akkor majd nem egyszerre szültünk:-)))
Jól vagy?
Használd is ki minden percét, mert rögtön felnőnek és akkor már nem az a kicsi fiú lesz.
Tapasztalatból tudom, már nem bújik hozzám 04. 07.-én 17 éves lesz:-))
Még egyedül,sajna a fiúk mostanában már mindig később fognak jönni,mert beindult az őrület:-((((((
Bence mit csinál,jobban van?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)