Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szerintem is nagyon jó, hogy egymást biztatjátok és támogatjátok. A sok pozitív gondolat és ebergia segíteni fog nektek! :-)))
Együtt sokkal könnyebb feldolgozni és átvészelni a nehezebb időszakot az életünkben.
Szia, mi még nem találkoztunk szerintem sehol.
Köszi a jó tanácsot, próbálkozom, ez még eddig nem jutott eszembe :))))
Szia édes drága Edina tesóm!
Mit küldtél? Milyen finomságot eszek?
Lilike tényleg ügyes lány, nagyon nyugodt vagyok miatta. Átlépett a kamasz koron és felnőtté kezd válni. Imádom érte :-)))
Szia Ildikó! Igen minden rendben,az agyam mossák,de muszály volt egyedül nem ment,még holnap mennem kell:-)))
Nővérem hála jól van,ma délután hazamehet,persze pihennie kell,de úgy néz ki pozítivan áll a dologhoz,és ez hatalmas boldogsággal tölt el:-))))
Mindenben mellette leszek,ha kell erőmön felül:-))))
Köszi! :-)))
Hú! Akkor keresek szülinapos képet Imola kisfiának Rolinak :-)))
A buli hol lesz térképileg?
A hónak én is nagyon örülnék.
Hát, Imola kisfiának, Rolinak most van a 6. szülinapja, aztán megyünk bulizni Geváékhoz =) közben várjuk a havat, mert már nagyon fáj a térdem.. =)
Azt hiszem, tömören ennyi =)
SITI miért ment el? Pedig még külön írtam is Neki,hogy köszönöm amit most rám küldött képeslapot:-(((((((
Szia Caravell,Ildikó:-)))
Szia Caravell!
Látom ezer a melód?Segítsünk?:-))
Szia Ildikó!
Gratulálok a lányodnak ügyes!:-))
Küldtünk Neked is sok finomságot azt reméljük megkaptad??:-))
Vagyok néha, csak a vezetőségnek minden statisztika "tegnapra" kell :(
Már vissza sem győzöm olvasni, annyit írtatok... :)
Szia!
Nem küldök mindennap, csak amikor ilyen idézetes képeslapom van, ami illik a naplódba is. Ezek mind sajátok, úgy vigyázz rá. :)))
Sziasztok mindenkinek!
Olyan jó hogy ilyen sokan vagyunk a fórumon!
Köszöntöm a tesóimat és a barátnőket. Külön köszöntöm: Katinkaboszit! Már akartam privit írni neked 2 napja, ezért külön örülök, hogy itt vagy! :-)))
Nos elfutok én is, mert valahogy fel kell készítsem a kalácsot, magától nemfog a liszt belerepülni a gépbe, bár folyamatosan fütyülök neki, de nem hallja, biztosan rossz a füle :))
Dél körül még benézek, addig is jó akármit mindenkinek :))))
Hát, én sem dolgozom, csak szeretnék =) de azt hiszem, mára feladom =)
Ildi, gratula a lányodnak, nagyon ügyes =)
Ritus, mi is nagyon szeretünk =)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?