Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia Imola!
Örülök,hogy ízlik:-)))
Olvastam jól sikerült a szülinapi buli.....
Köszi, fiúk itthon vannak., párom van szolgálatban, majd holnap de-t jön haza. Danikámmal gyakorolunk, Dávidkám rajzol én meg közben mosok, pakolok.
16-ra akkor hazajössz?
Sziasztok!
Ritus köszi a finom húslevest, isteni finom.
Alföldi papa jobbulást.
Küldök mindenkinek,igazi fini tyúkból van,mi vágtuk még Öcsödön,vagyis a férjem mikor lent volt utoljára:-)))))
Nem bírtam a fiammal a Jó Isten sem tudta volna visszatartani,neki menni kell meccsre.......
Dehát végülis sokat dolgozik,hagy kapcsolódjon ki,de olyan hideg van,hogy borzasztó....
Köszönöm a kávét,most rám fér:-)))))
Szia Ritus!:) Küldesz majd egy kicsit abból a finom húslevesből?:)
Foci meccs? Ahhoz tényleg hideg van!
Sziasztok!
Én is hajnalok hajnalán felébredtem a párommal...már fő a fini tyúkhúsleveske:-)))
Itt olyan hideg van,hogy jajjjjj.....
A fiam elment ma van az utolsó meccse,de az se normális,aki ilyenkor engedi,hogy játszanak,na meg persze a fiam se,hogy ment:-)))
További szép napot!
Megyek reggelizni ..később jövök:-)
Addig is puszi mindenkinek !! :-)
:-))
Jobbulást mindkettőtöknek !
Francba,amíg telefonon beszéltem ennyit írtatok?
Tilli,én a későn kelőkre gondoltam.köszönöm szépen elvagyok,most éppen rohangálásba vagyok,mert nem tudom mitől,de hasm.....m van.Collikám még mindig három lábon közlekedik,félek nem is fog javulni már az állapota.
Juhéééé :-)
Én meg viszek bundás kenyeret :-)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?