Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Sziasztok!
Most csendben vagyok,mert a párom itt alszik mellettem,nem lehet gyorsan gépelnem:-)))
További szép hétvégét!
Tesóm! Küldenél nekem egy kis ebédet?
Éhes vagyooook! :-D
Üdvözöllek!
Örültek a gyerekek a Mikulásnak?
Én is most iszok egy kávét :-)
Adri megebédeltetve lefektetve a nagyok össze vissza eszegetnek..Kati be lett rendelve ma is ..
kávéivásnál tartunk megint... remélem mindnyájan jol vagytok sajnos azt hiszem én vagyok ki nem olvas vissza egyedül... de korom miatt van..
Anuszi! Köszönöm a képet, nagyon aranyos vagy!
Ildikó! Répástól, tojásostól jöhet a kocsonya. Nálunk ma húsleves-grízgaluska, és spagetti lesz az ebéd.
Hó de jó a fiadnak :-) Akkor csemegézhet a csomagból :-D
Én is kaptam a páromtól egy aranyos kis doboz csokit :-)
Most szaladtam haza ránézni a kocsonyára, szépen fő. Mire hazaérek kész is lesz.
Holnap reggelire küldök neked egy tányérral. Rakok bele egy karika főtt tojást és két karika répát díszítésnek :-)))
Képzeljétek! Jött hozzám a Mikulás! A cipőmbe tette kis ajándékait. Bence már hétkor felébredt, de sikerült fél nyolcig türtőztetnie magát, mielőtt kirontott volna az étkezőbe. Aztán meg percenként szaladt be hozzánk, újságolni, hogy mi mindent kapott. Elsősorban olyan csokik volkat a csomagokban, amiket nagyon szeret, de csak alkalmanként vezsek meg neki, mert elég drágák.
Ildi! A kocsonyából ki ne maradjak!
Egészségedre!!!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dem=nem..........akart lenni....de hát ha egyszer ugy-e, ha nem tudok írni, akkor másodszor sem.
Pedig a kávémban, csak tej van!!:-))
Éd= és :))
már írni dem tudok:-))
Szia Anna barátnőm :-)
Meg is ittam a kávét.
Na itt is vagyok.
Brrr, de hideg van kint. :)))
Szia! Pedig sokkal könnyebb mint gondoljuk.
Odatettem most reggel főni, délig dolgozok, hazajövök és kész is :-)
A kocsonyának jó sokáig kell főni, de semmi különös dolog nincs vele.
Köszi kicsit jobban vagyunk, a nátha elmúlóban.
Biztosan jó lesz majd otthon, mi idén még távol maradunk, de jövőre már ha minden jól megy akkor otthon ünnepelünk. .)
Kinézek az ablakon! Megkeresem :-)
A zöldséget pucoltam, olyan jó illata van.
Köszi, jól vagyunk.14-n megyek haza. Sajna a párom csak később tud jönni a munkája miatt.
Ti hogy vagytok?
Szia Ildikó neked is.
Én küldtem neked kávét, nem ért oda, vagy valaki megitta előled? :))
Szia Geva, rég láttalak. .)
Rolikámnak a Mikulás édességet hozott és egy dinocsontvázat amit kinézett magának karácsonyra, megkapta most, hát nagyon örül neki. .))
Ti hogy vagytok?
csináljuk
Odaraktam egy nagy fazék kocsonyát főni, azért ébredtem ilyen korán. Délre mire hazaérek, már meg is fő :-)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?