Hoxa Kávézó (beszélgetés)
semmi hír....Nem is tudom telefonon sem utolérni.
Hugi, a Bence barátomnak jobbulást!!!!!!Én is megfáztam, vagy valaki meglepett vele:-))
És tudtok már valamit róla, odaérkezett-e?
Én is lelépek pár percre, mert a vacsit készitem, tintahal pörkölt, krumplipürével, aki kér tegye ki a tányérkáját. :)
Pocsékul aludtam...aludtam?nem is bírtam aludni,csak forgolódtam.
Most sápadtan,gyűrötten,hatalmas karikákkal a szemem alatt itt ülök a boltban:((
Igen! Lili nagyon örült neki.
Anikó barátnőméket hívtuk meg ebédre. Nagyon kitettem magamért. Ő a csokis sütiket szereti, gondoltam ez fog neki izleni.
Már lehiggadtam,csak nagyon rosszul esik ez az egész,és teljesen értetlenül állunk a dolog előtt
Javulást neki!Szerintem most minden gyerek kicsit meg van fázva.Legalább is a mi környezetünkben igen
Köszike! Most megyek, mert rakott zöldbabot ígértem neki ebédre. MAjd benézek, legyetek jók!
Szerintem is várjátok meg mig lehiggad, majd akkor nyugodtan meg lehet beszélni.
A nővérem kint él,de mi nem tartjuk a kapcsolatot(az ősi mesterséget űzi,ezzel jól keres,és lenéz minket...),hozzá költözik.
Voltak néha vitáink mamaval,de ez nem ok arra,hogy szó nélkül elmenjen.
Mindíg a nővérem volt az ISTEN,ez nem is lenne baj,csak azt nem értjük,hogy miért kellett a mamának tele beszélni a fejét?
Szia Anyuci, tőled meg a túrós palacsintát. :)
Máris megy a tea, Bence is köhög, fujja z orrát. Négy éves kora óta alig volt beteges, most meg havonta köhög. Bár a gyerekorvos azzal vigasztalt, hogy amíg a hátsó rágófogai ki nem jönnek, amik féluton vannak, az immunrendszer gyengesége miatt ez így is lesz. De nem akarom, hogy sokat hiányozzon a suliból.
Szia tesóm! Tegnap reggel megcsináltam megint a karácsonyi fatörzset, ahogy tanácsoltad :-DDD
Szia Siti, én kocsonyát kérnék! Köszike. :))
Sziasztok,ebédre egy kis bableves,és túrós palacsinta?
Ha lehiggadnak az indulatai,majd elmondja.... adj időt neki, vannak emberek, akik előbb megrágják a dolgot és csak később mondják el a sérelmeiket. Az én dédim is ilyen, hetekig nem szól senkihez és akkor derül ki,h tök marhaságon bántódott meg
Nem eltüntem! Most ittam meg a kávét amit küldtél :-D
Kedves Siti,egy teát én is elfogadnék,kicsit fáj a torkom...
Rokonokhoz megy? Semmilyen magyarázattal nem szolgált?
Én is ezt akartam kérdezni!
Szia Caravell, rég találkoztunk. Anyukád hogy van?
Sziasztok! Hideg van, egy forró teát szivesen elkortyolgatnék! HA lefő, küldök nektek is!!
Myrad, Tutu, Caravell! Jó hallani felőletek is! NA persze a többieknek is nagyon örülök. Feltettem főni a kocsonyát, aki kért, annak postázva lesz:-)
Én itt vagyok csak közben mást is csinálok.
És lehet tudni, hogy hová ment?
További ajánlott fórumok: