Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Az én párom Attila, mindíg a túrórudidat emlegeti :-)
Neki az jött be nagyon. Meg Ági reszelt túrósa :-)
Hú! Ez nagyon jó kis recept. Be is tettem a naplómba!
Ági se semmi csaj! Olyan jó receptjei vannak :-)
Puszillak!
Bekellene zárnom a boltot és menni haza hajat festenem.
De még várok egy kicsit.
Vagy ha az én fatörzsem nem jön be neked, és mindenképpen almásat akarsz, nagyon finom kavart a smudlaagi almás-mazsolás-csokisa:
50 dkg liszt
40-50 dkg cukor,ízlés szerint,
4 tojás
1 sütőpor
10 dkg mazsola
10 dkg csoki darabokra törve
50 dkg reszelt alma
Elkészítés: A cukrot tojást habosra kavarjuk,hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet,majd a csokit, mazsolát, végül az almát.Nagy tepsiben sütjük,amit előzőleg kikentünk vajjal,vagy margarinnal.
Szia te drága!
Még dolgozok, vannak vevők. Csizmát próbálgatnak.
Én most adtam meg egy másik fórumon siti Karácsonyi fatörzs receptjét :-)
Azt csináld meg! Én szerdán fogom :-)))
Átolvastam háromszor. Nagyon jónak tünik, igaz nem almás de azért olvasd át. Küldöm neked.
A nagy semmittevésben jól:-))))))))
de,már beletörödtem......az a fő lakás feldíszítve,holnap apa főz,sütit készíti a barátnőm,holnap fát díszítek...........
Az a fontos,hogy SZERETNEK,és ez mindennél többet ér:-))))
Nagyon helyes ! :-)
Tudod!!!! Kamera, poloska.... :-))))
Egészen pontosan ! Tápiószelei borzalmas :-)
NA ezt megjegyeztem :-)))))
Szióóóó !!!! :-)
De téged is kérdezlek !!!! :-))))
Hogy vagy tesókám ????
Én ma csak pihentem,azaz égvilágon semmit nem csináltam.
Ja,bocsika teregettem,és ruhát hajtogattam.Ennyi!
a kutyám pár napja női gondokkal küzd így elviselhetetlen :( egyébként jól van
aranyosak a yorkik :) a miénk a standard méret, nem a pici és tökéletes macska helyett!! :DD kényeztetné is magát mind a macsok :)
azért lett ő és nem egy macsesz, mert a párom alergiás a macskákra, gondoltam akkor jó lesz a kiskutya is, de amikor az asztalra mászik és az ablakból kukucskál, vagy az ölembe, mert ő most ide akar gömbölyödni és simogatva akar aludni, hát olyankor kételyeim vannak afelől, hogy esetleg nem-e egy kutyabőrbe bújtatott macska és csak álcázza magát :D
Azért természetesen arra is kíváncsiak vagyunk, hogy te hogy vagy Ritusom! Pihentél ma eleget?
Most tényleg lépek egy kicsit!
tea az van mézzel, citrommal - az ágy kilőve, a gyerek nem akar aludni, tv-zik, nézi a Winx-et :( nincs alvás
még a kutya is kifeküdt a kosarában és horkol :)
Camille! Smudlaagi anyánk ha itt lenne, rögtön egy kis kerítésszaggatót ajánlana neked, azt mondják ilyenkor nagyon hatásos!
Kutyus hogy van? Bence fiam teljesen beleszerelmesedett az utóbbi hetekiben a Yorkikba:-)
Hallom, hogy sipol a kenyérsütő, megkelt a beigli. Megyek betöltöm, feltekerem, aztán még visszanézek:-)
SZIA:-)))
Én jól,jajj nem is engem kérdeztél....bocsika....
Na rólam ennyit....
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?