Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Halihó!
Csodás napot mindenkinek!!:)
Nálunk Lili a nagy cipő vásárló. Divatos drága cipőket vesz. 14 éves koráig nem is volt gond a vásárlással. Elfogadta az olcsóbb egyszerű ruhákat. De mióta közép iskolás, csak a drága és a márkás dolgok jöhetnek számításba.
Úgy hogy tesóm még van pár éved, de azután beindul a márka vadászat :-D
Vásároltam én ma helyetted is Alföldi papa! Nyugtassatok meg, hogy a ti gyerekeiteknek is folyton szüksége van valami ruházati cikkre. Nincs egy hónapja, hogy csizmát vettünk neki, de most, hogy már nincs hó és minusz 10 fok, az már meleg. A bakancsáról kiderült, hogy időközben teljesen kinőtte, így most vettünk neki egy tépőzáras bokabakancsot, amit reményeim szerint még április elején is elhordhat, ha hűvösebb van.
A Penníben 104 Ft a tej, vettünk egy kartonnal, mert örökös gond, hogy elfogy a tej, amikor nekem kellene valamihez:-) Túl vagyunk az ebéden, annyi savanyúkáposztát ettem a kanálnyi paprikáskrumplimhoz, hogy nem is tudom, annak milyen volt az íze:-))
Már csak a csalánteámra vágyom...
Sziasztok!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
:-D
Azért a kártyádat ne add oda! :-DDD
Még lehet hogy magadnak is találsz valami új divatos inget :-) Menjél csak nyugodtan vásárolni!
Könnyű dolgod lesz :-)
A lányok kiválasztják és te kifizeted :-D
Jó reggelt mindenkinek! Már fő a husilevesem:-)
Kér egy alma-fahéj teát valaki? Esetleg egy szelet pirítóst? Azonnal megyek készíteni...
Kellemes ébredést kívánok mindenkinek.
Kávé, tea postázva, később majd még jelentkezem. :))
Szép estét Mindenkinke,és egyben jó éjszakát is kívánok!
Imola jó reggelt!
Alföldi papa! Azért, ha neked küld valaki jó reggelt vagy hasonló képeslapot, az illető nem kap pontot. Csak azért a képeslapért, amit a KÉPESLAPOK közé tesz fel. Tehát nyugi, aki küldi neked, az érdek és pontvadászat nélkül gondol tád:-)
Látom a kávéról már lecsúsztam, de lehet, hogy nem is baj, olyan nyugtalan a gyomrom. Inkább iszok egy teát.
KAtám! VAn egy fél tábla Milka csoki a szekrényben, ha ezzel segíthetek, máris küldöm!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?