Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hoxa Kávézó fórum

Hoxa Kávézó (beszélgetés)

1824. hpkati (válaszként erre: 1823. - Bb52f751dd)
2008. jún. 6. 08:16
Húúú ez nagyon jó!
2008. jún. 6. 08:14

Sherlock Holmes meghal. A menyország kapujában találkozik Szent Péterrel. Az megállítja, és kérdezi tôle:

- Hát te meg ki vagy?

- Én vagyok Sherlock Holmes a híres detektív!

- Nono! Azt bárki mondhatja. Bizonyitsd be! Ha 1 óra múlva előállítod nekem ebből a nagy tömegből Ádámot, akkor elhiszem.

Nem telik bele 10 perc sem, Holmes jön vissza, hozza magával Ádámot. Szent Péter elhűlve kérdezi:

- Hogy csináltad, hogy ilyen gyorsan megtaláltad? - Elkiáltottam magam, hogy mindenki menjen az anyjába, ez meg csak ott téblábolt...

1822. hpkati
2008. jún. 6. 08:14
Jól elnevetgélünk itt magunkban!
1821. hpkati (válaszként erre: 1816. - Bb52f751dd)
2008. jún. 6. 08:13
hi-hi-hi
1820. bb52f751dd (válaszként erre: 1817. - Hpkati)
haha :)
1819. hpkati

- Két Lada áll egymás mellett az úton. Melyiknek van több köze az irodalomhoz?

- ???

- A balladának.

1818. hpkati
2008. jún. 6. 08:11

Két jóbarát elhatározza, hogy életükben először kimennek a befagyott tóra horgászni. Elmennek egy horgász-szaküzletbe, és vesznek egy doboz csalit, meg egy jégcsákányt, majd folytatják útjukat a tóhoz. Fél óra múlva visszamegy a boltba az egyik ember:

- Kérek még egy jégcsákányt.

- Rendben. - feleli a boltos, kicsit csodálkozik ugyan, de nem kérdez semmit.

Ismét eltelik fél óra, megint megjelenik a horgász:

- Kérem az összes jégcsákányt, ami van még a boltban!

- Rendben. - válaszolja megint a boltos - És hogy megy a horgászat?

- Elég rosszul. - feleli a férfi - Még vízre se tudtuk tenni a csónakot.

1817. hpkati
2008. jún. 6. 08:10

A cégvezetőt meglátogatná egy barátja az irodájában, de helyette csak egy gyönyörű robot titkárnőt talál ott. Elmondja, miért jött, mire a robot azt feleli:

- Az i-gaz-ga-tó úr saj-nos kór-ház-ban van, és még jó i-de-ig nem jön dol-goz-ni, de ha ó-hajt-ja, a-zért ki-szol-gá-lom. Ha a bal mel-le-met nyom-ja meg, ká-vét ho-zok, ha a job-bot, ak-kor te-át.

A hapsinak igencsak tetszik a szép robotnő, és nem tud uralkodni magán, benyúl a szoknyája alá, de ordítva kapja vissza a kezét. Erre megszólal a robot:

- A lá-bam kö-zött a ce-ru-za-he-gye-ző van, e-gyéb-ként a fő-nö-köm is e-zért van be-teg-ál-lo-mány-ban.

1816. bb52f751dd (válaszként erre: 1813. - Hpkati)
2008. jún. 6. 08:09
így van :) de a falmászás is jó sport :))
1815. hpkati (válaszként erre: 1811. - Alfoldi13)
2008. jún. 6. 08:08
Mi is köszöntünk! Jó kávézást és jó nevetést!
2008. jún. 6. 08:08

Jóó reggelt,sziasztok!

Csak bekukucskálok...aztán megyünk bébimmel reggelizni :) + teázni, narancs ízű teát főztem..

Szép napot mindenkinek!

1813. hpkati
2008. jún. 6. 08:07
Hát szerintem egy egésznapos takarítás felér egy jó kis tornával!
1812. hpkati (válaszként erre: 1796. - Bb52f751dd)
2008. jún. 6. 07:54
Nem tornáztam tegnap, mert a párom terméskövet tett a falra (én már ettől falra mászom). A kicsit foglaltam le, mert az étkezőben pakolt szét a drágám , a kicsi meg ugye mindig "segített" volna. Most minden csupa por, meg kosz. Még ma is folytatja, de holnap jön a természetgyógyász, úgyhogy addigra a takarítással készen kell legyek.
1811. alfoldi13
2008. jún. 6. 07:52
gondolom mig a kávét iszom elolvasok egy két mosolyt keltő sort itt mindenkinek jó napot
1810. hpkati
2008. jún. 6. 07:49
Imola a viccek felejthetetlenek! Rám fért a röhögés. Köszi a reggeli kávét.
1809. hpkati (válaszként erre: 1795. - Tanárnéni)
2008. jún. 6. 07:48

Hát igen! Nagyon meg kell gondolni! Ha olyan munkahelyet választasz, ahol nem szívesen dolgozol, akkor a drága mosolyod el fog tűnni. Nagyon nehéz döntés, de hiszem, hogy jól döntesz.

Szép napot Neked is!

2008. jún. 6. 06:10
kellemes napot mindenkinek!sziasztok
1807. Tanárnéni (válaszként erre: 1796. - Bb52f751dd)
2008. jún. 6. 05:56
igen en is azt hiszem igy vagyok vele.....marcsak a tegnap bele gondoltam hogy nem tanitanak tobbet es elkapott a siras.....
2008. jún. 6. 05:51
mikozben vasalom a hajam nezelodok picit aztan irany meloba:)
2008. jún. 6. 05:50
koszi a kavet Imola, kicsit forro de semmi gond:)
2008. jún. 6. 05:50
sziasztok, ebren vagyoookkkk:D
2008. jún. 6. 03:11

Két rendőr anyagi gondokkal küzd, ezért végső kétségbeesésükben elhatározzák, hogy kirabolnak egy bankot. Így is tesznek, két zsákot sikerül elrabolniuk. Egyikük fogja az egyik zsákot, másik a másikat, és különválnak.

A rablás után egy évvel ismét találkoznak.

- A te zsákodban mi volt? - kérdi az egyik.

- 40 millió forint. Vettem is rajta egy házat, meg egy új autót. És a tiédben?

- Öregem, nekem nagy pechem volt. Az enyémben csekkek voltak, úgyhogy kölcsönt kellett felvennem, hogy mindet be tudjam fizetni.

2008. jún. 6. 03:07

Strucc

Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel:

- Kérek egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát. - Majd megkérdezi a struccot: - És te?

- Ugyanazt - így a strucc.

Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és a számlával.

- 6 dollár 40 - mondja. A férfi belenyúl a zsebébe és átadja a pontos összeget.

A következő nap újra bejönnek, ugyanazt rendelik és ugyanúgy kifizeti

a férfi a pontos összeget. A következ. napokban ugyanez megismétlődik

még négy-öt alkalommal. Egy péntek este ismét megjelennek.

- A szokásosat? - kérdezi a pincérnő.

- Nem, ma péntek van, kérnék egy steaket és tört krumplit -

közli a férfi és a strucchoz fordul:

- És te?

- Ugyanazt - hangzik a válasz.

Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és közli a számla

összegét: - 32 dollár 50.

A férfi belenyúl a zsebébe és ismét átadja a pontos összeget.

A pincérnő nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi:

- Bocsásson meg, uram, hogy lehet az, hogy önnél mindig a

pontos összeg van?

- Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát.Megdörzsöltem, kijött belőle egy jó tündér és felajánlotta, hogy

teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, ha valaha is kell fizetnem valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg.

- Briliáns, más emberek kértek volna egymillió dollárt, de így maga gazdag fog maradni egész életén át.

- Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az összeg mindig ott van, ha kell.

- Megkérdezhetem, hogy kerül ide a strucc?

- A második kívánságom egy feltűnően magas pipi volt, hosszú, izmos combokkal.

2008. jún. 6. 02:58

Japán turista beszáll egy taxiba Budapesten, és ad egy csomó pénzt a taxisnak, hogy körbevigye a városban.

Mennek a rakparton, egyszercsak megkérdezi a japán:

- Ez mi? - mutat a várra.

- Ez a Budai vár.

- És meddig épült?

- 50 évig. - válaszolja a taxis.

- Nálunk egy ilyet 10 év alatt felhúznának - mondja a japán.

A sofőr morgolódik egyet de nem szól semmit.

Kis idő múlva jön az újabb kérdés:

- Na és ez mi?

- Ez a Lánchíd - válaszol a taxis.

- És ez meddig épült?

- 7 évig - jön a felelet.

- Nálunk egy ilyet 1,5 év alatt felhúznának. - büszkélkedik a japán turista.

A taxisnak kezd vörösödni a feje, de nem szól semmit.

Öt perc múlva megérkeznek a Parlament elé és a japán rögtön kérdezi:

- Ez mi?

- Mit tudom én, tegnap még nem volt itt!

2008. jún. 6. 02:52
Szivesen mindenkinek, és akkor most inditom a reggeli frissitő kávét, cappuccinot, zöld teát, kinek ami kell, én már iszom a Moni kávéját, és itt egyedűl nevetek a jó vicceken. Na de keresek vicceket is, hogy a kávé mellé legyen friss vicc is.
1799. imolaviola (válaszként erre: 1785. - 441e85ce7b)
2008. jún. 6. 02:50
Tillikém, van még kukorica, mar küldöm is, ablakot kinyitni.
2008. jún. 6. 02:49
Tanárnéni, gondold meg jól, még ott a többi lehetőség is, aztán meg eldöntöd melyik legyen, biztosan jól fogsz választani. Drukkolunk továbbra is, hogy megtaláld az ˘igazit˘.:))
1797. imolaviola (válaszként erre: 1796. - Bb52f751dd)
2008. jún. 6. 02:45
Köszi Moni, igen én már ébren vagyok, és éppen iszom az általad küldött finom kávét, és olvasgatom vissza milyen jókat irtatok. A kávé egy kicsit kihűlt mióta küldted, de nem baj mert igy legalább nem ráncosodok.:)))
2008. jún. 5. 21:50

Sziasztok :)

Ma nem jártam erre...csavargós napom volt,találkám volt egy volt oszt.társammal,nézelődtem,shoppingoltam...:)) és fagyit nem ettem...

Tanárnéni,érdekes lehet ez a munka...teljesen más,mint eddig csináltál...Nekem tanár ismerőseim,akik ott hagyták a sulit,vágynak vissza gyerekek közé...

Kati,meg volt a mai torna?Nekem ma csak egy kis hasizmozás volt...

Imola,Te mindjárt ébredezel... most én küldöm Neked az első forró,gőzölgő kávét :)

És a vicceket :)

A kisfiú megkérdezi az édesapját, aki a konyhában mosogat:

- Apa! Mi az, hogy bigámista?

- Bigámista? Az olyan férfi, aki kétszer annyi edényt mosogat mint én.

Az optikai szaküzletbe bejön egy vevő. Az optikus ezzel fogadja:

- Jónapot, uram! Önnek nyilvánvalóan legalább kilenc dioptriás szemüvegre van szüksége.

- Igen, honnan tudja?

- Onnan, hogy az ajtó helyett a kirakaton keresztül jött be.

2008. jún. 5. 20:27
auto szalonba kene kozvetito legyek a kliens meg a javito kozott(recepcios) , ezzel az jarna hogy megtanuljam a kocsi alkatreszeit kivulrol, na de ez nem gond hisz fiatal vagyok es fogekony.....kerdezte az igazgato hogy ertek-e a kocsikhoz, s mondom neki hogy azonkivul hogy 3 eve vezetek egyaltalan nem ....:))), na de o erre azt valaszolta hogy nem gond mert megtanulom....na meg bemutatni az autokat ha vasarlo teved be elvinni kocsikaztatni , szoval erdekes lenne, na meg az orokos papir munka ami megint nem gond....., eleg messze van........sot jo messze....de ez se gond mert hordoznak, felvesznek a kapu elol es ugyanitt leraknak , na meg egy ido utan kapnak en is szolgalati autot, a fizu megfelelo....szoval nehez de megse, messze van de megse , nagyon szeretem a kocsikat imadok vezetni de nem tudom.....nem ugy erzem hogy erre van szuksegem....egyik felem huz arra , masik meg szalad haza:)))).....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook