Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Lányok! Én már tegnap kitakarítottam!:)
mar csak a szagokra erzem hogy visszajon a multheti sor is de azonkivul jol vagyok:)), a kave meg cigi mindig megy;)
Szia Tanárnéni! Akkor együtt kávézunk!:) (Megbírod inni? Jobban vagy már?)
nekem is takarítanom kellene.... de... olyan lustaaa vagyok :-))))
Mindenkinek köszi a szorított, valószínűleg megkapjuk a kölcsönt! :)Most mentek el. Déltől meg megyek a párom munkatársának segíteni főzőcskézni, este meg francia nyelvtanfolyam, így csak most vagyok itt ma még egy kicsit.
keszul a masodik kavem ugyh meg azt megiszom veled.......meghogy keszul......hat igen, ha en keszitem:| mert csak a kis gyongycukorkammal vagyok itthon s o meg nem tud kavet kesziteni:)))jajjj...ha de kaptam toled:D
na hellooo, megjottem es tobbet ki nem teszem ma a habtestem a hazbol:D:DD:...de itt viszont annyi munka vannnnnnnnnnnnnnn, be be irogatok , de muszaly takaritsak:dszia Tilli:) vegre velunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most megyek érte! Köszi!!!:)
Mindenkinek Szép Reggelt! Tanárnéni gyógyuljon! Katiéktól, nem csak jeges kávé, de jég meg betegség is érkezett, de ez véletlen volt Ő nem akarta!!! :) Imola! Szószerint sz.r napod volt tegnap akkor, remélem ma megjavítják a csatornát! Nekem is problémám volt tegnap a portállal, nehezen, sokára tudtam csak megnyitni.
Vagy ... a monitoron ?? :-)))
Megtaláltad a kávédat az ablakban ?? :-))) Vagy az ablakon :-)))
Hello Tilli! De jó! Te itt! Pont most szertnék kávézni!:)))
semmi baj ! Megy a privi :-))))
ahogy neked jó én a lapodon olvastam bocs
bocsika : Tilly vagyok :-))))
te ági tudod mi egymáshoz milyen közel vagyunk mert én is hasonlót látok ha kinézek az ablakon vagy ha elmegyek kocsival azon az uton
Mellékelve a paprika is :-)))))
10 óra van !!!!! :-)))
Ki tart velem egy kávéra ??? :-)))
Mindenkinek igény szerint küldve !!!!! :-)))
te a naplómban látod hogy az ut és én... de a vénséget nem a kor az élettapasztalat okozza az egyik lányom tálcán letette az elkészített reggelimet sajnálom hogy nem tudom megmutatni ezeket az irigylésre való pillanatokat nektek... alegnagyobb gazdagsággal rendelkezem sok sok szeretettel...
vééén ????
Az az országút.... :-))))
:-))) de jóóóó !
Én meg extra szabadnapon vagyok :-)))
Bementem a melóhelyemre ! Reggeliztem , kávéztam , és hazajöttem :-))
Na ezt csinálja utánam valaki !! :-))))
- Hogy tetszik az iskola? - kérdi anyuka a kisfiát az első tanítási nap után.
- Disznóság az egész! - fakad ki a gyerek. - Mi csináljuk meg a feladatokat és mégis a tanító néni kap érte fizetést!
Bocsi Tanárnéni :-))) , de ezt nem lehetett kihagyni :-))))
Szia Tilli, én is itt vagyok, csa éppen takaritok, én néha benézek.
sajnos én már egy vén ember nyugalmával vizsgálom ezt a vicces világot... sose tudtam poénkodni nem jegyzem meg ahogy olvasom felejetm is
Szülészeten a nővér kérdezi szülés után a kismamát:
- Asszonyom, beengedhetem az apukát?
- Isten ments! Mindjárt itt a férjem!
Mit fűrészel a macska?
- A kutya fáját.
de jóó , hogy itt vagy!!
Akkor nem kávézunk egyedül :-))))
További ajánlott fórumok: