Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Nagyon jó helyen laksz!
Én sem panaszkodhatom, nekem meg barátnőm a cukrászdának a tulaja. Olyan fagylaltkelyhet csináltat!!!! Teli gyümölccsel(frissel!), tejszínhabbal, öntettel és persze a rengeteg finomabbnál finomabb fagyival!!!! Most szabin van, de jövőhéten küldhetek!
Tanárnéni, remélem a Keresztfiad minél hamarabb meggyógyul!!!!!! Vigyázzatok, ne vakarja el!
Kutyust is puszilom! Nem baj, hogy függő vagy, mi így szeretünk!
Mindenkinek van valami gyengéje!
Nekem például az édesség!Látszik is!:-((
De hát egyszer élünk vagy mi!!!!
hpkati! NAgyon örülök, hogy sikerült egy kicsit kikapcsolódnotok, remélem kiélveztél minden pillanatot!:-)
Tetőfedőt nem tudok küldeni Edina drága, de nagyszerű villanyszerelőt tartok itt háznál, ha gondoljátok. De nézd mindennek a jó oldalát! Míg Kati fizetett az élményekért, neked ez ingyen is megadatott(na ez most szemét volt, ezért vállalok nálatok egy tetőfedés utáni nagytakarítást!)
Imolaviola! Neked is nagyon szép hétvégét!
Szegény Tilli biztosan húzza az igát...
Tanár néni! Kutyussal mi újság? A keresztgyerek bepöttyösödött?
Ebéd jöhet, cserébe friss kovászosubit, v agy tökfőzeléket és csirkepörköltöt tudok felajánlani.
Elhiszem!Köszönöm is!!!
Hát ami azt illeti tényleg ritkán jutunk el ilyen helyre,de nekem már az is örömet szerez,hogy végre nem esik!
Majd ha kész minden jöhet a fürdő,ha más nem a kádban,csak már legyen tető a fejünk felett!
Két éve voltam én is utoljára! De gondolom más még ritkában megy!
Sajnálom, hogy beáztatok! Ha tudnék, hidd el segítenék!
Imola neked jó csavargást!
Tanárnéni jó bulizást! Tortából mi is kérünk! Keresztfiad végül is himlős lett?
Tilli, mi is számolunk veled visszafele!
Siti, ismerős érzés az éjszakai szolgálat!
Móni, Geva jól vagytok?
Hétvégén jönnének a cserepezők!
Már vagy 4× beáztunk.most sikerült úgy,hogy az élményfürdő a lakásban volt!
Irigyellek,hogy ilyen klasszul kitudtatok kapcsolódni!
Mikor kerülök én oda!?
Tegnap este voltunk élményfürdőben!!!!! És képzeljétek NYITVA VOLT!!!!! Na, már ez is élmény volt!
Nagyon jóóóóóóó volt!!!!!!!! Szauna, pezsgőfürdő, úszás, megint szauna......
Hmmmmmmmmm, de imádom!
Szia! Az esőt is küldheted, nálunk 35C van!
Sziasztok!
Mennek az ebédadagok porciózva,ablakok nyitva?
Tejszínes karalábéleves,szilvásgombóc!
Megint esik!Háááát milyen nyár az ilyen?????????
Sziasztok!
Visszaolvastam!
Nagyon jók a viccek, a kávék meg sorban megvártak az ablakban. Hát, egymás után megittam az összeset! Kárba ne vesszen!!!!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)