Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Pistike kérdezi a tanárnőt:
- Tanárnő! Miért kell dolgozatot írnunk?
- Mert ha pofára osztályozok, nagyon pórul jársz!
Egy apuka a négyéves kisfiával autózik a városban. Az egyik sarkon szabálytalanul kifordul eléjük egy autó, az apa nagyot fékez, hogy elkerülje az ütközést.
- B... meg! - káromkodik egy nagyot. Aztán észhez tér, leállítja az autót az út szélén egy parkolóban, és hátrafordul a kisfiához:
- Figyelj, kicsim. Amit apu az előbb mondott, az nagyon csúnya szó volt. Hirtelen elragadott az indulat, de erre akkor sincs mentség. Nem szabad így beszélni. Remélem, te sose fogsz ilyet mondani!
- Mostmár túl késő, b... meg!
- Kisfiam, az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
- Tényleg, apa?
- Természetesen!
Sziasztok!
Mi újság, hogy vagytok?
Köszi a reggeli kávét! Hmmmmmm, de finom volt!
A rendőröst már ismertem, a másik nagyon jó!!!!!!!
További jobbulást, köszi a kávét, rohanok zuhanyozni, aztán meló!
A házasság előtt a rendőr azt mondja a feleségének:í
-Drágám. Egyetlen egy kérésem van egész házasságunk alatt, azt szeretném h mindig csak sötétben csináljuk.
A feleség beleegyezik, de egy pár év után már nem bírja tovább és egyszer hirtelen felkapcsolja a villanyt...
Látja, hogy a férje a gumibottal csinálja..
-Te végig...igy??
-KUSS! Én se kérdeztem honnan vannak a gyerekek..
Na Tanárnéni, itt a gumibot. :DDD
A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyű, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
Szép, jó reggelt mindenkinek, megy a kávé, cappuccino, és a 3in1.
Én mérleg vagyok, de az is határeset, mert oktober 22 este 23 óra körül születtem. :D
Szia, jó reggelt.
Köszi az érdeklődést, hát mégviszket bár nem nagyon látszik, valamit csak enyhült.
A tegnaptól is már valamivel jobb. Remélem megmaradok. Hihihi..
Jó reggelt!
Imolaviola hogy vagy? Mi van a kiütéseiddel?
Köszike, aranyosak vagytok!Holnap sütögetek egy zabpelyhes tallért, az biztos jó lesz.
Szép álmokat mindenkinek!
:-(((( Sajnos csak csokika van itthon :-(((
De az végképp nem jó rossz gyomorra :-(((
Jobbulást neked is !
Skorpió ismerősöm , még nincs :-)))
Kókuszosat, vagy csokisat tudok küldeni!
"Szegény" újságírónő, csak a bosszúd utol ne érje!
Jobbulást akkor Neked is!
Nekem is rendetlenkedik már jó két napja a gyomrom. Lehet, hogy valami vírust csíptem fel?
Csak a statisztika javítása képpen mondom, hogy az én jegyem skorpió! A nővérem pontosan megcsinálta a horoszkópomat, bosszúálló típus vagyok, tehát vigyázni!:-))
Egy kis kekszet csipegetnék, van valakinek? Olyan, ami megy a kamilla teámhoz...ha lehet:-)
Szegényke :-(((
Jobbulást neki !!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?