Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia Úgy jártál mint én reggel!Te is olyan viccet szerettél meg s raktad fel ami már ma volt!!Hi-Hi-Hi
Olyan jó,hogy ennyire egyformán gondolkodik itt mindenki!:-)))
Elkészült a töltöttpaprika! Bár holnap ebédre szánom, ti már ma kaphattok belőle kóstolót!
Holnap elindulunk sulis bevásárlásra, apa megkapta a sulicsekket. A barátném meg átküldte listán, mi kell(várhatóan)egy másodikos gyerkőcnek...
Az édességnek nagyon megörültem, amit Kata hagyott a párkányomon:-)
Sziasztok!
Az állatkertben egy gorilla üvőlt,nem bir magával,hivják az orvost,azt mondja,most van a párzási időszak és ilyenkor erösen tüzel,sajnos nincs a közelben egy him girilla sem.Az orvos eszébe jut,hogy van az állatkertben egy félkotyás gondozó és odahivatja magához:na Józsi 100.ooo ft-ért megdugnád ezt a gorillát?
én meg,de 3 feltételem van:
1.hogy ne kelljen csokoloznom vele,mert utálom
2.hogy ne tudja meg senki,mert az egész állatkert rajtam röhögne
3.és nem lehetne részletre fizetni a 1oo rongyot?
Akkor ezt nagy becsben fogom tartani,és mindenkinek elmondom,hogy Ágianyukám anyukája kedvence volt!:-))
Köszönöm szépen,hogy megtiszteltél azzal,hogy átadtad a receptet!:-D
Az anyunak ez volt a kedvence.1 kg lisztből kellett csinálnom,és addig amig volt pogi, azt ette.
Reggelire, ebéd után,délután,vacsorára.Tejjel.
Küldöm a szomszéd macsekját is mert az a szemét megeszi az ablakból amit kapok tőletek,ha végre egeret lát hátha meghagyja a sok finit!
Hétvégére megsütöm a pogidat,akkor jön a barátném,csak mi esszük a sósat!Bizti fini lesz!:-D
Nekem is írd meg,legalább látom nem csak én vagyok így!
Vagy most írtad?Visszaolvastam nem találtam!:-))
Képzeljétek a Benedek fiam felébred kijön a szobából-szia kisfiú-köszöntöm,erre ő-szia anya megyek pisilni-és elindul a spájzom felé,ha nem rángatom ki a 25 literes fazekamba pisil bele a kis holdkóros!:-))
Komolyan ha nem lennének tiszta uncsi lenne!!!
Akadozik az adásom megint!:-((Hoxa mi van veled???
Na szóval a 16 évessel már jól járnál idomított,jól nevelt,segítőkész de most az apával dolgozni van(hidegburkoló)Benedek szeleburdi,de már tud porszívózni,pisiltetni a húgát,rendetlenséget csinálni stb...a kislányt meg azért küldöm,hogy próbáld ki milyen,teljesen más mint a fiúk,igaz fiút vártam 3-nak is de mostmár nem bánom,hogy lányka!
A kicsi még alszik, a nagyot átvitték a szomszédba! Ritka alkalmak egyike! Nem nagyon szeretem, ha elviszik, de itthon megöli már az unalom!
Várom a fiaidat! Bögre jött, gyerek nem ül benne!
Halkabban kellett volna "kefélni", persze a szőnyeget!!!!!!!! hi-hi
Az én kis drágám 3-kor aludt el!!!!!! Azt hittem ma kihagyja! De most jót pihen!
Hát, persze! Már küldöm is, sok gyümölccsel!
Mi újság, hogy vagytok? Lányod felöltözött már?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?