Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szóval:
Tanárnéni! Nem is olyan giccses:-) És legalább megtudtam a keresztneved:-)))Nézegettem az összeállítást, erre megszólal Bence fiam: Én már látam Tanárnéni képeit!(egy nyolc éves rajongó jöhet? Szerintem jó pasi lesz belőle:-))
Kata! Tök jól nézel ki a képen! Kis szexi csaj vagy rajta. A gyerkőcök meg természetesen aranyosak!
Menni kellene vásárolni, csak a drágámat várom, hogy hazaérjen az apjától...
Sziasztok! Rutinos testvérként egyből a negyedik oldalra kattintottam viszaolvasni, és nem is tévedtem:-)
Tegnap jót vacsiztunk, meg fagyiztunk, de sétálni már nem volt idő, mert borzalmas égzengés kezdődött, és zuhogott az eső. Örültünk, hogy mihamarabb a védett kis kuckónkba hazaértünk. Egész éjjel dörgött villámlott hajnalig, az eső pedíg még mindíg esik.
Köszönöm, amit a történet elolvasása után írtatok, nagyon aranyosak vagytok! Most megnézem Kati és Tanárnéni adatlapját, aztán referálok:-))
Edina hol vagy?palacsinta lesz ebédre.Mehet?
Tanárnéni irigyellek.Ezt azért tegnap nem gondoltam volna.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?