Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Valóban nagyon jó hangja van, néha a zene mellett el énekel, de vészes.
Ennyi mindenkinek benne van:)
Marseille Nemzeti itala. Az Urak tisztán a hölgyek vizzel hígatva fogyasztják.
Az arányt nem tudtam még eltalálni, de sok vizzel, nem olyan jó:))))
Itt vagyok Mami Bojtorjántól tanulom Azok a szép idők dalát:)
Az igazi az 5 puttonyos Tokaji asszú,azt kóstold meg egyszer,csak nagyon drága.
Én tokajhegyaljai leányzó vagyok:)))))))
Boron kívül azt hiszem kétszer ittam eddíg Martinit. Hát én sem vagyok egy alkesz típus:-))
A drágám, ha évente 2-3x poharat vesz a kezébe, akkor csakis Unikumot tölt bele. A gyerek is azt szereti:-)))
A pastis ánizs ízű francia likőr és aperitif. Jellemzően 40–45% alkoholtartalmú, bár vannak alkoholmentes változatok is.
Na mostmár legalább tudom , hogy mi az a pastis :-)))
Még nem ittam ilyet.
Az én drága férjem is mindig vesz nekem minőségi vörösbort,de mivel ritkán iszom,ezért benyakalja Ő.:))))
Mire innék sehol sámli:))))))))))
Sikeresen beillesztettem két dominót. Még így is milliomodik vagyok a listán, de jó móka. Bencével felváltva lessük a dominóórákat:-))
Innék valamit! Olyan finom volt a villányi kékfrankos édes amit a múlt hét végén ittam, de nem találtunk ma olyat a Lidl-be.
Nekem is most komolyan mondom,ajánlotta az orvosom,de én sem tudom mindennap meginni.
Néha megkívánom,akkor jóízűen megiszom,és be is rugtam egy pohártól:)))))))))
:-))
Nekem még régebben a háziorvosom mondta , hogy napi 2 deci vörösbor egészséges.
Na nem tartom be ,nem bírnék minden nap inni. Csak így alkalmakkor , vagy néha hétvégente borozgatunk.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)