Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Ez nem érdemel elismerést, csak akarni kell. Egy kicsit könnyebb nekem, mert a szüleim vállalkozásában dolgozom, de ők is hajtanak nagyon,
de ez nem baj.
Szia Geva!
Hát én is éreztem,hogy kevéset küldtem,de most néha úgy érzem,hogy már nincs is mit küldeni!:-(((
muszály kicsit pozitivabban gondolkodnom mert különben megbolondulok...a lábam nagyon cikis a gyerekeim még cikisebbek...de minden nagyon szép és minden nagyon jó körülöttem...
és épp az elöbb irtam valakinek hogy a legolvasottabb naploldalakat vezetem itt mert közel ötszázan nézték meg az egyik nap..
Sziasztok Tesók és Anyám!
Megjöttem és kellemesen el is fáradtam.Talán túl nagy volt a túra,de velem nem lehet bírni.:))))
Most csendben kell lennem,mert azt mondta a párom,hogy meg ne szólaljak,hogy elfáradtam,mert már Ő alig bírt menni,de én csak mentem.
Most itt ülök és szorítom össze a fogaimat,alig érzem a lábam:)))))))))
Anyám küldjed a pizzát,de valahogy úgy célozz,hogy iderepüljön az ölembe,mert nem tudok elmenni az ablakig.:)))))))
Sziasztok!
Köszi a pizzát, nagyon finom volt.:)
Kati csak ilyen rövid volt a látogatás? Csak nem beteg a kicsike?
Na mindenkinek kivánok további szép napot, reggel jelentkezem. Puszika.
Szia Mindenki!
Nem is tudok visszaolvasni annyit írtatok!:-(((
Remélem mindenki jól van?????
SziaCsenge!!!!!Hogy vagy? Jó lett az adatlapod,
megkukkoltam.
Ági!!! Itt vagy még?
Nálad mennyi a pizza?:)))))
Új nagyfőnök érkezik a vállalathoz. Nézelődik, hogy megy a munka. Meglát egy unottan ücsörgő fiatalembert, felmegy benne rögtön a pumpa.
- Fiam, mennyi a maga havi fizetése?
- Hatvanezer.
- Itt van hatvanezer, fogja, és most tűnjön el, meg ne lássam itt többé! Az ember egy szó nélkül eltűnik. Egy beosztott jön oda egy ezressel a kezében, tanácstalanul néz körbe.
- Igazgató úr, nem látta a pizzafutárt?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?