Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Az nem semmi,itt meg folyik ki a lefolyóba!
Ide is kellene ilyen takarékosság!
Küldünk Neked esőt,majd Csenge meg Myrad eljárja az esőtáncot!:-)))
Viszlát Mindenkinek!
Délután jövök ha tudok!
Most kicsit kirámolom a család reggeli indulása után a házat meg játszunk Sára lánykámmal kicsit,boltba megyünk és pihike!
Mindenkinek további szép napot!
mindenesetre itt en orilnek egy kis esonek nagyon, a kave melle azt is kuldhetnetek...
MIota itt vagyok, egy csepp sem esett, minden szaraz, aki lemossa a kocsijat, vagy megontozi a kertjet, azt eleg sok penzre buntetik... Az ivovizet is hozatjak, importaljak, nagy tartalyhajokkal...
Hát Siti nézd meg mit írtam???
Szerintem én megyek is az ikertesóm majd ír helyettem is!:-)))
Szia!
Koszonom. Neked is szep napot :-)
Szia Geva!
Hát Te sem vagy semmi!
Nem volt mit mosni???
Küldök én neked,ne a telcsidet mosd!:-))
Bocs tudom rossz vicc volt!
Igen az Apor koltozott Vacra Zsambekrol. MEg en is jartam ebbe a fosuliba Zsambekon. Nekem fajt a szivem erte...
Egyebkent itt ragyogo napsutes van, mint minden nap. :-)
de vegre csak kb olyan hoseg, ami otthon is normalis kanikulanak mondhato, tehat mar nincs delben 42-43 fok, hanem csak 33-34 :-)
Sot mar ketszer elofordult a heten, hogy betakaroztam ejjel egy lepedovel, mert ugy ereztem, fazom :-)
Vegre lehet normalisan aludni, a nagy hosegben meg ejjel is szenvedtunk, legalabbis en.
Oké! Majd szólok mikor indulok!!!!
Köszi a szorítást! Nagyon izgulok!
Hogy ti mennyit bírtok írni, míg megettem a nyamvadt bundáskenyeremet!
Kata! A 4-es nekem is jó, félúton találkozhatunk. Ha kikuksizol a zacskó mögül, és egy zacskó jön veled szembe, az én vagyok:-)))
Viccet félretéve! Szorítok neked nagyon!
Alföldi Noémi! Bocsi, kifelejtettelek a reggeli köszöntőlistámról!Szép napot neked is!!!
Ráérek! Hi-hi
Ki büszke magára?
Hihi =)
Nekem volt pár osztálytársam onnan, tudom, hogy hol van *büszke magára* bár csak két hétig jártam Szolnokon suliba... de ez egy hosszú történet...
Rákóczifalva.
Most olvastam egy szavazást! Mennyiért lennél örömlány 1 napig? Semmi pénzért! Vannak véletlenek?
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)