Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Alföldi papa! Keresőbe másold be a linket és enter!Kipróbáltam, rögtön bejön az oldal. Utána katt a hörikre, kitöltöd a szavazólapot, elküldöd, majd a megadott email címedre menő levélben megerősíted a szavazást!
Dupla kávé jár érte!!!
Úgy 4 éves lehettem mikor megharagudtam valamiért a szüleimre,mondtam nekik világgá megyek,ők nevettek egyet mondták,hogy a pizsamámat nefelejtsem itthon!
Szépen összepakoltam,csináltam magamnak enni is(jó parasztszelet kenyér,szalonna)és elindultam világgá,mentem sokat de persze nem tudtam merre,csak mentem!Szerencsére hamar rájöttek,hogy tényleg elindultam kerestek vagy 20-an!
De sehol nem találtak,egyszer ballagok nagy mérgesen és nagymamám aki vonattal jött valahonnan látja,hogy jövök vele szembe,kérdezte hová megyünk és egyáltalán hol vannak a szüleim,elmondtam a magam kis kirándulásának történetét!
Jól elvert és hazahúzott,szó szerint mert én menni nem akartam,elakartam indulni a vágányokon valamerre......Otthon is kaptam,méginkább elakartam menni,de innentől mindig vigyázott rám valaki!!!!!
Köszi, hogy szavaztok, utána ne felejtsétek el megerősíteni a szavazást az email címetekre megadott levélben!
Még mindíg nem főztem semmit:-)) Ki lakik legközelebb hozzám?
Ha jó a kedved üsd a tenyered.... De halkan, mert a fiam alszik!
Kicsit jobb éjszakám volt, jó híreket is kaptam, így most jó a kedvem!
:-))))
Nagyon jó kedvedben vagy ma Tesókám,örülök,hogy jó napod van,remélem akik olvasnak vissza majd ragad rájuk is mint rám!:-DDDNa nem a kosz ami a Sára kezén van a csoki után!Hi-hi-hi:-)))
Voltam vagy 3 éves,mikor festés volt a házban,én meg szépen az összes színt kipróbáltam a szobám falán ami természetesen már ki volt festve!
De féltem a büntitől és bebújtam a tyúkólba ahol tetves lett a hajam amit mikor rájöttem miért viszket a fejem szépen levágtam,gondoljátok milyen meglepi volt a derékig érő hajam cafatokban lógott,volt ahol kopasz voltam,nem beszélve a tetőt alig tudták kiírtani!Nekérdezzétek,hogy került a tyúkokhoz tetű én sem tudom!És ez csak egy kis sztori!
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?