Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Addig még el sem jutottam. Úgy akartam, hogy mielőtt azt felrakom, leveszem a régit(tudod azt a kis kerti házat)Annak a kódját kijelöltem, és megnyomtam a törlést. Na ezt úgy értelmezte a program, hogy mindent kitörölt.
Dehogy vagy Te hibás, nagyon köszönöm a fejlécet, még nem láttam:-(,de remélem megkerül a naplóm, és akkor felteszem.
Szinte biztos =) ehhez nem kellett "szerelem", vagyis nem sok, szóval biztosan nagyon nagyon finom ;)
De ha gondolod, átugrok lemeózni =)
Nagyon konnyu...
En sem tudtam eddig, ez volt az elso...
Megkerestem itt a receptek kozott a turogombocot. Talaltam egy csomo fajtat. Elolvasgattam parat, aztan merlegem nincs, ugyhogy `csak erzesre` kimertem minden hozzavalot, osszekevertem, masfel orat pihent a hutoben, aztan megfoztem.
;-)
Orulok, hogy jo lett, remelem a baratomnak is izleni fog este.... :-D
Viszont a túrógombócról jutott eszembe egy nagyon aranyos meglepetés, amit most sajnos nem tudok kivitelezni, de ha nem szól bele a sors, jövőhéten igen =)
Mivel pénteken lesz a pótvizsga, szabit kell kivennem =) így hamarabb át tudok menni Pestre páromhoz, ha nem estére teszik a vizsgámat, de talán nem =) és akkor otthon tudom várni, mire hazaér, vacsorával, meg mindennel =) nagyon buli lenne =) csak kulcsot kell hozzá szereznem... mármint a házhoz... de azt szerintem fog adni =) (remélem...)
egesz jo lett ;-)
Pedig tejfol nem volt a boltban, igy ujitottam, natur joghurtra, azt cukroztam meg hozza...
Meg a vegen tenyleg megtanulok fozni :-)
Myrad! Azért nagyon köszönöm, és megkerestem az illetékest:-)
Azt gondoltam, hogy nem teljesen és vagyok a ludas a dologban, hiszen már számtalanszor cseréltem le valamit a fejlécen, és most sem történt más. Illetve dehogynem:-))
A turogomboc kesz ;-)
:-D
Léptem,majd jövök!
Puszi Mindenkinek!
Myrad tudod csak rámgondolsz és máris ottvagyok!:-)))
Sziasztok!
Myrad fel a fejjel, nem dől össze a világ, úgysem nem ettől dől majd el, hogy jó sofőr leszel vagy nem. Majd a köv. alkalommal sikerül, és ha nem akkor majd utána. Ne vedd fel a mások támadásait. :)
Siti, szerintem csak Hoxa segíthet megoldani a problémát. Néztem én is de sajnos nem tudok semmi ésszerűt tanácsolni.
Sziasztok!
Csak benéztem,de nem tudtam megállni elolvastam a Myrad naplójának legutóbbi bejegyzését és csak annyit tudok mondani,hogy nagyon sajnálom kistesó!:-((((((
Szemét emberek vannak,de,hogy Te mindet kifogod az már biztos,vonzod az arany lelkeddel,a jótulajdonságaiddal a sok hülyét!:-((((
'sír,öleli Myrad.ot'
Puszillak,tarts ki!:-D
Sitkém mit csináltál drágám a naplóddal?Ejnye-ejnye!!!!
Ma remélem fent leszek este!:-)))
Gyümölcsleves,húsgombóc-karfiolmártásban és halászlé-túróstészta a mai menü!
Tányérkákat kitenni,megy az ebéd kinek mi tetszik!
Máris, drágám...
Ricsinek üzenem, hogy sajnos ezt én is tudom... bár egy másik fórumon megkaptam, hogy meg kéne tanulnom vezetni... nem tudom... lehet egy tapasztalt sofőr is bajban lett volna, ha 30-cal beszáguldanak egy igen meredek S kanyarba...
Myrad! Hogy tudom kivenni a hátteret, ha nem látok utalást, mert csak a háttérszín m,aradt az egész naplóból. Megnézed?
Ricsi üzeni, szar az oktatód!
pusz
Szia!
Ne keseredj el! biztos menni fog legkozelebb...
Eloszorre engem is megbuktattak, mert atmentem a Keletinel egy sarga lampan, meg atjott utanam 2 masik auto mogottem, de a vizsgabiztos kozolte, hogy ez a lampa piros volt, en meg mondtam, hogy tutira sarga. ... szoval megbuktatott...
SZerintem penteken biztos menni fog. :-)
Mivel nem rajtam múlt, nem biztos... =(
Vedd ki a hátteret, visszajön...
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Remélem meglesz, aki megölte azt a szegény cicát a kávézóban...
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)