Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hosszú és első párkapcsolatosok, éreztétek már úgy, hogy valamiről lemaradtok? fórum

Hosszú és első párkapcsolatosok, éreztétek már úgy, hogy valamiről lemaradtok? (beszélgetős fórum)


6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - L’Engel)
ápr. 23. 14:25
Igen, tudom. Enged dönteni nem bánt vele, de néha nem bízik a döntéseimben. Úgy érzem nem hisz nekem.
5. L’Engel (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 14:00

Az rossz, ha nem bízik a döntéseidben. Főleg akkor, ha nem elrugaszkodottak. Hosszútávon az is erős táptalaja lehet az önértékelés hiányának, ha sosem hagynak dönteni, ha nem érzed magad egyenrangú félként kezelve.

Az önértékelési zavaron jó lenne dolgozni. Akkor is, ha együtt maradtok, és akkor is, ha a szakítás mellett döntesz. Ilyen problémákkal az ember hajlamos bevonzani azt, aminél jobbat is kaphatna.

4. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 08:39

35-40 éves korod körül fogod igazán érezni, hogy nem így kellett volna. Nem fog változni a párod az érzelem kimutatás terén és ezt az évek alatt te megszokod, aztán hiányozni fog és szépen befordulsz majd tőle.

Aztán már majd ott lesz a gyerek, meg a hitel és egyebek, ami miatt nem tudsz kilépni és bánni fogod az egészet. Lépj most, amíg lehet, ha azt érzed, hogy nem jó.

Természetesen senki nem tökéletes, de lehet jobb.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - L’Engel)
ápr. 22. 21:29
Szia, sokszor változtatott ha olyan dologról volt szó és én is bár ő sokkal többet. Sajnos önértékelési zavara van neki is mint nekem. Nincs önbizalma de ennek ellenére ő is szeret makacskodni és ragaszkodni a saját igazához. Ezért is van hogy amikor látszik hogy igazam van pl a családjával kapcsolatban akkor nem igazán akarja elfogadni. De nem mindig bízik a döntéseimbe sem. Eddig is voltak ilyenek, de mivel munkahely hiányi depresszióm van ezért nagyon szívre veszek minden apróbb dolgot is.
2. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 22. 19:29

Az általad említett dolgok megesnek, de nem csak az első kapcsolatokban.

Én azon a véleményen vagyok, hogy ami menthető, azt menteni kell. Egy kapcsolat befektetett energiát igényel. Kisebb nézeteltérések miatt még nem kell feladni a másikat. Azok mindig lesznek.

De ha semmilyen hajlandóságot nem mutat arra, hogy megoldást találjatok, és ezzel az életedet is mérgezi, vagy teljesen más elképzeléseitek vannak a jövőtökkel kapcsolatban, akkor elgondolkoznék azon, hogy merre is tart a dolog. Számomra a legfontosabb dolgok egyike, hogy lássuk közösen a jövőt és egy irányba pedálozzunk.

Azért írtad ki, mert hasonló helyzetben vagy? Ha igen, csak hosszú idő után jöttek elő a problémák? Pontosan milyen nézeteltéréseitek vannak?


Én adtam már fel kapcsolatot nem megegyező, számomra nem kedvező nézetek és elképzelések miatt, de az az elején történt.

ápr. 22. 18:06
Sziasztok, éreztétek már úgy hogy valami apró dolog nem ment akár a párotok nehezen mutatja ki az érzéseit, vagy nehezen értetek egyet néhány dologba vagy más kisebb hibák. Eszetekbe jutott, hogy szakítsatok, és végül mi lett?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook