Hőre, sütésre keményedő gyurmával kreatívoskodók!! (beszélgetős fórum)
3. fdóri
2010. jan. 3. 08:40
Lehet hogy nem olyan tartós, mint az amit erre találtak ki, de én só-liszt gyurmát szoktam kisütni a kisfiammal. 100 féle dolgot csináltunk már belőle, legutóbb díszeket a fára:) utána festettük, csillámoztuk, szerintem szépek lettek:)
2. vaczila
2010. jan. 2. 23:48
Én használtam már ilyet néhány éve. Ami nekem volt, azt vízben lehetett megfőzni és szépen megmaradtak a formák. Színei sem fakultak ki. Az utóbbi 2 éveben azonban sehol sem kaptam főzhető gyurmát Baranyában.
1. Garmy
2010. jan. 2. 20:54
Szeretnék indítani egy ilyen fórumot (szerintem még nincs), amiben esetleg tudunk tanácsot, ötletet adni egymásnak ezzel a gyurmával kapcsolatban.
További ajánlott fórumok:
- Te hányszor használod fel sütésre ugyanazt az étolajat?
- Hogyan oldjam meg azt, hogy nem akar begyulladni a sütő, elalszik a láng, de a kaja félig készen van, csak a sütésre vár?
- Play doh gyurmával kapcsolatban érdeklődnék
- Tud valaki gesztenye sütésre tuti tippet, hogy finom legyen és a héja is jól lejöjjön?
- Lazac receptet keresek római halastálban sütésre
- Süthető (hőre keményedő) gyurmából ->kinyomott tejszínhab formát hogy készítsek?