Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hölgyek a kandalló mellett fórum

Hölgyek a kandalló mellett (beszélgetős fórum)

1 2
tegnap 06:20
Hali! Jó reggelt. Nekünk pörgős hétvégén volt, mint mindig. Szombaton kutya oviban voltunk Bokrétával, ezzel párhuzamosan a férjem bevásárolt a TESCO-ban. Délután én főztem, pulykapörköltet gombásan tejfelesen, nokedlivel. A férjem aludt délután. Szombaton este már én is hét órakor bealudtam. Ennek folyományaként vasárnap már hajnali ötkor felébredtem. Bevasaltam erre a hétre. Ejtőztem a kádban, majd egyre mentünk az unokákhoz. Onnan este jöttünk elő nyolckor. Szülők színházban voltak Pesten. Dórival Unóztunk, társasoztunk. Dórin kicsit kiakadtam. Nagyon szemtelen volt a szüleivel, míg mindenki otthon volt. Velünk nem mert. Petra még két éveske. Vele építő kockáztam, rajzoltam. Mivel két korosztály a két csemete kellettünk ketten a férjemmel. Dóri nyolc éves, Petra kettő. Ma szó szerint nosztalgiázni fogunk. Megyünk a Nosztalgia Étterembe a barátainkkal. Ott volt öt éve az esküvőnk. Randi 10-kor Kittiékkel. Ebéd után visszajövünk ide hozzánk beszélgetni. Ma pihenős, lazulós nap lesz reményeim szerint. Holnapra takarítást terveztem. Szerda már meló.
tegnapelőtt 16:48

Kellemes, pihenős délutánt ezen az álmosító esős vasárnapon!

Ma reggel örültem csak igazán, hogy tegnap sikerült megcsinálnunk Apusommal a nyári konyha tetejét, ami beázott. Ma volt alkalmunk tesztelni, és örülünk, hogy most már rendben van. :)))

40. Szederke66 (válaszként erre: 39. - Grafitka)
okt. 19. 08:41
Jó ötlet! Köszönöm!
39. Grafitka (válaszként erre: 38. - Szederke66)
okt. 19. 08:41

Szép napot mindenkinek!

Szederke, jó az ilyen rémálomból felébredni. Sajnos az a fajta vagyok, aki ha álmodik, akkor csakis rosszat, véletlen sem álmodom magam valami szép rétre, patak mellé, virágok közé.

Kutyus kapcsán nálunk az vált be új fekvőhelynél, ha valami olyan párnát, pulcsit, egyebet tettünk bele, ami vagy az enyém, vagy a férjemé volt előzőleg. Akkor rögtön belefeküdtek, később aztán ki lehetett venni, mikor már odaszoktak.

okt. 19. 08:21
Jó reggelt. Érdekes álmom volt. A férjemnek tele volt cisztával belül a teste. Az orvosok szerint ez infarktusra utalt az álmomban. Hangsúlyozom, ez nem a valóság, hanem az ÁLMOM! Mentünk kórházról kórházra, de érdekesen közlekedtünk, különleges buszokkal. Állandóan eltévedtünk Budapesten. (Valóságban nem szoktam eltévedni.) Aztán láttam egy gyönyörű havas-hegyes tájat. Nem tudom, mit jelenthet az álmom. Jó volt felébredni, s konstatálni, hogy a férjemnek semmi baja. Más! Csutak elfogadhatóan van. Vettem neki egy párnát a tornácra is, ha kimegy, ne a kövön feküdjön. A Zoo Pluszból rendeltem, kinti-benti fekhely. A másik kettőnek nem kell, ők hancúroznak folyamatosan, nem lapítanak sehol. Nem fekszenek le a hideg talajra. Hát azt gondoljátok, hogy használja Csutak a párnát? Igyekszem minél többet benn tartanai őt a házban, de tombol benne is a falkaszellem. Ha két kicsi kinn van – Szeder és Bokréta - ő is menni akar az udvarra. Még nincsenek fagyok, de szeretnék vigyázni rá.....
37. Szederke66 (válaszként erre: 36. - Grafitka)
okt. 18. 09:11
Oké. Annyit, hogy ez a napló valaminek a folytatása, nem éppen úgy tűnik, hogy lenne kezdete. Volt egy másik regem itt, töröltettem. Abban a lapban volt az eleje.
36. Grafitka (válaszként erre: 35. - Szederke66)
okt. 18. 09:09
Szép napot mindenkinek! Most csak egy beköszönésre futja, mert dologidő van, de délután jelentkezem. Szederke, akkor olvasok majd bele a te naplódba is. :))
35. Szederke66 (válaszként erre: 34. - Grafitka)
okt. 18. 07:36
Látom. Lágy üdvözölve az olvasóim között. :-) Kellemes napot mindenkinek. Ki mit csinál ma?
34. Grafitka (válaszként erre: 33. - Szederke66)
okt. 17. 21:18
megtettem.
33. Szederke66 (válaszként erre: 32. - Grafitka)
okt. 17. 20:11
Ok, ha van kedved Grafitka, gyere a naplómba olvasónak. Az interaktivitásomba megleled. Szederke/szederkével az élet a címe. Jelentkezni kell.
32. Grafitka (válaszként erre: 31. - Szederke66)
okt. 17. 16:33
Köszi, megtaláltam, és most láttam a bemutatkozó szövegedet is. A minap csak a mottódat, és a fotókat láttam. Majdcsak megismerkedek az itten rendszerrel, szokásokkal.
okt. 17. 16:28

Jelküldés:


Megnyitod a felhasználó adatlapját. Megkeresed a bal sávon azt a menüt, amit ide bemásoltam. Megnyitod kapott jelek fület. Szerintem ott tudod a jelet viszonozni.


MENÜ:


Felhasználó neve

Beállítások

Naplók

Fórumok, stb.

Így játszik

Kapott jelek



Kapott képeslapok

30. Szederke66 (válaszként erre: 28. - Grafitka)
okt. 17. 16:21
Kedves gesztus. ami nem az, meg fogod ismerni
29. Szederke66 (válaszként erre: 25. - Grafitka)
okt. 17. 16:20

Már három van. Szederke, Bokréta és Csutak. Nyitó képen Szeder és Csutak. Fotóimon Bokrétával vagyok. Csutak 10 éves (szürke), Szeder 16 hónapos (fehér), Bokréta 5 hónapos (fekete)


Még dolgozom. 52 éves vagyok. Van még pár év nyugdíjig.

okt. 17. 16:20
Kérhetnék még segítséget? Látom, hogy különböző jeleket kaptam tőletek, mi ennek a jelentősége, csupán kedves gesztus, vagy valami egyéb vonzata is van? És én hogy tudom ezeket viszonozni?
27. Grafitka (válaszként erre: 26. - Birebora)
okt. 17. 16:18
Köszönöm a társaim nevében is. :)
26. birebora (válaszként erre: 24. - Szederke66)
okt. 17. 16:16
Mindenképpen.
25. Grafitka (válaszként erre: 20. - Szederke66)
okt. 17. 16:14
Köszönöm kérdésed, délelőtt itthon volt a férjem, most délután dolgozik a héten, ilyenkor a nap később kezdődik nálunk, mert kb. éjjel 1-kor szoktunk lefeküdni. Reggeli készítés, aztán ebédfőzés, meg kenyérsütés, stb. most délután lustiztam a laptop mellett, de lassan mennem kell, mert a konyhában még nem történt meg a romeltakarítás. :))) Ketten vagyunk itthon Gtafit macsekkal, úgyhogy most azt teszek, amihez éppen kedvem van. Irigykedem rád, hogy van két szép kutyusod, én most a netet bújom egyfolytában, mert uszkárt szeretnék magamnak. Mikor Tapsikám elhunyt, a rossz keringésem miatt az egész lakást vastag szőnyegekkel raktuk tele, hogy ne fázzon a lábam, úgyhogy csak olyan kutty jöhet szóba, aminek nem hullik erősen a szőre, mint drága kis Tapsimnak, aki cocker spániel volt. Te Szederke még aktív dolgozó vagy, vagy már te is odahaza, pihenősben?
24. Szederke66 (válaszként erre: 23. - Birebora)
okt. 17. 16:12
S az egyik, amit választottak. Tartsuk tiszteletben. :-) Mi attól itt még cseveghetünk.
23. birebora (válaszként erre: 14. - Grafitka)
okt. 17. 16:09
Már értem. Számtalan módja van, hogy csak négyen tartsátok a kapcsolatot.
22. Szederke66 (válaszként erre: 21. - Birebora)
okt. 17. 16:07
Most már értem.
21. birebora (válaszként erre: 6. - Szederke66)
okt. 17. 16:07
Naugye:)
20. Szederke66 (válaszként erre: 19. - Grafitka)
okt. 17. 15:44
Majd meglátjuk. Elfér a többi között. Hogy telt a mai napod?
19. Grafitka (válaszként erre: 15. - Szederke66)
okt. 17. 15:43

Ha van rá igény, én szívesen meghagyom. :)))

Magam részéről nyitott vagyok az ismerkedésre, barátkozásra.

18. Szederke66 (válaszként erre: 17. - Grafitka)
okt. 17. 15:42
Jól teszitek, hogy bezárkóztatok. Mivel felmértem mi a pálya, visszavontam a jelentkezésemet. Olvasatom szerint most kisimult a Hoxa, de trollkodás, megmondás itt is előfordul. Azért ide is visszajöhetsz néha beszélgetni. :-)
17. Grafitka (válaszként erre: 13. - Szederke66)
okt. 17. 15:40
Igen, jól gondoltad Szederke. Eredetileg majd húsz éve nyitotta meg Beus az első topikunkat az Origón, Régimódi topik néven. Pár éve megszüntette az origó a topikokat, akkor átköltöztünk a Nethírlaphoz. Kb. 4 évet voltunk ott, amikor sajnos a Nethírlap is bezárt, és most itt Hoxa-n reméljük megtalálni az új helyünket. A Régimódinak volt a jelképe a kandalló, ropogó tűzzel, és egy fotellal előtte, ahol bárki megpihenhetett, melegedhetett, vagy olvasgathatott egy jó könyvvel a kezében. Igazából mindig nyilvános bejegyzéseink voltak mindkét helyen, de itt most az igény az volt, hogy maradjunk magunk között, legalábbis az első időkben. Ennek az az előzménye, hogy a Nethírlap után próbálkoztunk egy másik fórumon, de ott nagyon csúnyán, és rendszeresen beletrollkodott egy személy a bejegyzéseinkbe, és a társaimat ez nagyon elkedvetlenítette.
16. Szederke66 (válaszként erre: 11. - Dominós)
okt. 17. 15:39
Vagy gyere ide beszélgetni. :-) Dominósnak...
15. Szederke66 (válaszként erre: 14. - Grafitka)
okt. 17. 15:38
Szerintem nem kell törölnöd semmit Grafitka. Itt mások is beszélgethetnek a kandalló mellett.
14. Grafitka (válaszként erre: 8. - Szederke66)
okt. 17. 15:31
Nagyon sajnálom, hogy zavarosra sikeredett a fórum nyitásom. Tartozom némi magyarázattal mindenkinek, aki benézett ide, hogy ne csak Szederke értse, miről van szó. Egy 4 tagú internetes baráti társaságnak kerestem új lehetőséget, mivel megszűnt az előző fórum, ahol eddig tartottuk a napi kapcsolatot egymással már tizenéve. Mikor megnyitottam ezt a fórumot, még nem tudtam, hogy van klub nyitásra is lehetőség, ahol nyilvánosan, vagy privát is kommunikálhatunk egymással. Úgyhogy nyitottam egy klubot ugyanezzel a névvel, de zártan. Viszont nem jöttem rá, hogy ezt a fórumot miként törölhetem, és azt sem találtam, hogy hol kérhetném esetleg a moderátor segítségét a törléssel kapcsolatban. Ha bármelyiktek adna tanácsot, megköszönném. :) Üdv. Grafitka
13. Szederke66 (válaszként erre: 11. - Dominós)
okt. 16. 11:47
A kandalló szerintem itt képletes dolog. A meleg családi fészket szimbolizálja, mely mellett akár a barátnőkis leülhetnek csevegni.
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook