Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken? (beszélgetés)
Szia ISTENNŐ!
Láttam 49,5 fontolgatja a napló írást. Én meg noszogatólag szavaztam egyet, hogy kezdje el :)
Edét valahogy keltsd életre, ne hagyd annyiban, hogy nem műkszik ...
Thames veled cserélnék, nem tudom itt mennyi van de rohadtul hideg.
Ani megyek hozzád is mindjárt olvasni picit :)
Na, az edzes meghiusult :(
Barinom hivott, h beugrana meglatogatni ugy 1 -1.5 ora mulva. Mondtam beteg vok, lehet h1n1. Nem baj, azt mondja, majd ne kohogj ram :(
49,5 naplót írjon megint:)
Jól néz ki ez a töltött karalábé:)
Szia Kamukám:)
Mi újság?
Haligali!
Thames jobbulást nekde. Angliában is ilyen trutyi az idő?
49,5 én is a naplóírásra szavazok. Írj bele bármit, csak kezd el!
Itt vagyok:))
Köszi nincs újság..elvittem telómat, végig vonultam hanyagul a városon, megfőztem az ebédet, kiporszívóztam..lassan a munka hőse jelvényt is kitűzhetem:D
páros izzadás:-))))))))
na ezzel a gondolattal egy kicsit lelépek,
de még jövök mai napon
pusssssssssssssz
a stressz egy rohadék dolog, ezt ne ma beszéljük meg, mert hasonló cipő
viszont a ki nem feküdt influenza baromira nem oké!!!! nehogy időben sokszorosa vesszen a gyógyulással! :-((((((((((
:-)))
a kis lazításomnak van eredménye, most felhalmozódott minden munka :-((
verseny az idővel
naplóban is csak erről írnék,
ezt mondom én, én ilyenkor abszolút nem gondolok kcal-ra, de még evésre sem, minden háttérbe szorul.... spontán üzemmódra, de ez szerintem nem rossz, mert ha mindig a kaján jár az eszem, akkor én kajás leszek:-)))
egyébként rendszeresség+mértéktartás, muszáj!
írjak naplót, ani001????
oké, meggondolom:-))))))))))))))))))))))))))
Azért vigyázz azzal az influenzával , ha nem fekszed ki akkor jön a szövődmény, az meg rosszabb mint maga az influenza.
Tornázni meg nem kéne ilyenkor. Amúgy is agyon strapálod magad a fogyival, nem kell még egy pofon a betegséged mellé. Várj míg jobban leszel. Addig is egy vödör vitamin és sok alvás.!!!!!!
Légysziiiiiiii
ez a jó, szerintem is!!
minél inkább pótolhatatlanabb vagy...:-))
csak beteg ne legyél:-((
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás