Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken? (beszélgetés)
Akkor azok a kutyak nem ehesek :)))
Amondo vagyok, ehes kutya, sot ehes ember BARMIT megeszik :)
na , de olyan xar lett, hogy lehet hogy nekik sem kell:(
Bár a kinti kutyák mindent megesznek, de lehet, hogy ettől vonyítva szaladnak világgá.
Jahhhhhhhhh, felre ertettelek akkor te is mondod, h papirba ontse a masszat :S
Tul sok munka, nincs ido rendesen visszaolvasni titeket :(
Megcsináltam az almást. Szégyen ..... nekem naon xar lett. Igaz , hogy sajna nem volt hozzá lisztem olyan amilyen kellett vóna meg kifelejtettem a leheletnyi zabpelyhet is.
Most sütöm a csokimorzsás maffint a kölköknek.
Viszont répás cuccot nézem:)
Hátha az még ma belefér.
oké:-)))
és reagálok is majd mindenre!
és mérlegelni is fogok hamarosan
olyan téren nem akarok ám elmaradni
ani001 gratulálok a mínuszhoz, lényeg, hogy az irányt tartsd, minden deka mínuszban szuper, egyszer elfogy az egész felesleg, az tuti :-))
szia rodinka:-))
az a baj, hogy ha kimarad pár nap, már vissza se tudom olvasni a kis dialógokat, és úgy kiesik az ember (a pixisből:-)))), hogy vissza se talál, de tudtam, hogy ez lesz, mit csináljak, vannak idők, de nem annyi már pár hete :-((
lemaradtam mint a borravaló :-(((
Ez azt jelenti, hogy nagykabát után rögtön a strandon fogok feszíteni az új testemmel!
:)))))
Remélem az ujjamat most nem reszelem bele, mint az almánál.....
:)))
Olvastam a naplódat, és van egy jó, meg egy rossz hírem.
Rossz: elmarad jövőre is a tavasz.
Jó: egyből nyár lesz.
Ergo: átváltottunk a két évszakos évekre. Télből-nyár-nyárból-tél.
De legalább csak egy hónapig lenne tél!!!
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás