Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken? (beszélgetés)
Latom, mindenkinek millio dolga lehet most hetvegen, vagy csak siman csaladoznak :)
Lattam a fasirtodat, sztem vmelyik nap kiprobalom :) En tofu fasitokat szoktam volt gyartani, nagyon szeretem. :)
Sziasztok,
Van valaki?
sziasztok lányok
néha én is benézek , de aztán rohanok tovább
Sziasztok.
Én ma reggel kerültem ilyen helyzetbe. Mondom anyunak, hogy szól a telója. Erre ő , hogy az ővé nem. Megyek megnézem a sajátom, az sem. Akkor mi lehet ez a hang. Mire eltelt 2 perc és rájöttem, hogy a vekkert nem nyomtam le:))
Legyen szép hétvégétek. Mentem melózni. Puszi Mindenkinek
Én egyszer álltam meredten a konyhámban és feszülten próbáltam rájönni, hogy mi az a fura sercegő hang. Beletelt kis időbe, míg rájöttem, hogy a mellettem levő lábasban ég a hús...
Jóvan na, néha mi is lehetünk szőkék!!!
Szép jó reggelt Mindenkinek!
A jó tekerés megvan. És már 2 naplót vezetek.
Méghozzá úgy, hogy ott ültem a konyhában és szidtam a szomszédot mi a faszért gyújt be 20 fokban..és még a tetejében ilyen büdös is!
Mire rájöttem a tésztám ég a sütőben:S
Jól elbeszélgetek itt magamnak.
Csak én vagyok ilyenkor ébren? Vagy mást csináltok? Igazatok is van egészségetekre! :))
Égjen a zsír!
Szia!
Merre jártál? Nem láttalak erre mostanság :)
szép estét
:-))
Léptem csajok, mindenkinek jó munkát aki pedig otthon van jó takarítást, főzést stb. :D
Majd jövök
Én majd november 5-től fogok dolgozni..de akkor folyamatosan 5 hétig:))
Ha jó Isten is így akarja..
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás