Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken? (beszélgetés)
JAh Rodin és Bond Gratula a majdnem húsz kilóhoz:D
Bárcsak már én is ott tartanék:P
Jut eszembe, az előbb mesélte a szomszédasszony, hogy a nagybátyjának felírt az orvos valami gyógyszert, amitől napi 1 kilót !!!! fogy. Alig egy hónap alatt 26 kilóval kevesebb az amúgy szívbeteg bácsi.
Na, erre varrjunk gombot....
Majdnem ötvennel mi lehet?
Hédi akkor a tesód elég korán elkezdett klimaxolni:(
Erről a klimaxról annyit, h anyám 49 éves, és már sztem három-négy éve tuti benne van a klimaxban(hol meg jött neki, hol kimaradt):)
Amúgy öt kilót hízott, viszont a klimaxos nőn az is hasra rakódik, jelenleg ő is fogyózik:) És azt a Reductilt szedi ami nekem nem vált be:D Legalább vki elhasználja a 9e ft-os gyógyszert:D
Nem csökkent a vérnyomásod a fogyástól?
Nekem a nyugalmi pulzusom a vérnyomásom is kisebb valamennyivel. Ez is a fogyás pozitív hatása...
Nincsen ez korhoz kötve. Húgom 30 évesen lett klímaxos.
Viszont gyógyszert sem szeretnék már többet szedni. Ez is bőven sok. Vérnyomás, szív, gerincsérv, visszerek, (trombózis). Csak ennyi. Ennyi?
Fiatal vagy te még ahhoz. De ha még a genetika miatt az közelítene vannak már gyógyszerek, amivel kitolják a változó kort.
Szerintem meg a nagy életmódváltásunk minden sejtünkre hat és ezalól nem képeznek kivételt a hormonjaink sem. Kicsit szórakázik, ne aggódj!
Majd aztán duplán megy le a kiló. Én egyik napról a másikra 1-1,5 kilót is tudok visszatartani víz formájában.
Majd Piroska után szebbet mutat a mérleg!
Szia Bondom! Láttam, ez nem a te napod...
Dühöngd ki magad!
Puszi Rodinkám, ezer meg ezer éve nem beszéltünk, de olvastam ma a naplód, gratulálok a -18,4edhez. :-))))))))
Puszi
Drága Rodin, némán csendben lassan elfogysz!
Nagyon örülök a sikerednek!!
Irígy vagyok, de mivel névnapos vagy elnyomom magamban...
Az itteni hyperben hiánycikk lett...nem tudom mi a bánatért?
Most növekszik a tálban az én kornspitz-kezdeményem, majd megosztom a tapasznyalatomat!
Rodin kedves, köszönöm szépen, igazán kedves tőled is:)
Ma gondoltam rád..láttam vagy 3féle kornspitzet..vettem is egy tökmagos-szójásat:) gyóóó vóót:)
nem tudom, hogy néztétek e tegnap este a Viasat 3 -on a " szeretem a testem " című műsort.
Érdemes a jövőhetén belenézni, nagyon építő jellegű.
Sok jó tanácsot ad a hozzánk hasonló önértékelési zavarokkal (is) küzdőknek. Mert hát ugye a túl súly miatt bizony fent áll a -nem szeretem a testem- szindróma mindenkinél.
Kedden esténként 20 óra körül. Sajna én is csak a felét láttam, de bizony én is örültem a delikvenssel együtt a végén. ( Beleképzelvén magamat a helyzetébe :)
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás