Hogyan vágjunk bele? Hogy essünk túl a nehezén, az első napokon és heteken? (beszélgetés)
Szia:)
anyám költözik olyankor hozzánk:)
Mesélj! túrótorta?:P
majd írom a naplóba, meg csinálunk képeket is
kíváncsi leszek, h az állatsimogatóba mit fog leművelni a kisasszony:D imádja az állatokat
még csak most értem ide. Ideje lesz már annak a Jézuskának jönnie, még ha odébb is van a kitűzött időpont,és meghozhatná a gyereknek a számítógépet, mert egész nap a lányom lógott a gépen vendéglánykával karöltve ,ezért nem fértem ide. Már teljesen elvonási tüneteim voltak. :)
Ha mind ketten kint dolgoztok Németben, hol vannak a gyerekek? Veletek ?? vagy itthon a nagyiékkal???
csodálom, h még nem szólt be semmit sem:D
mondjuk lehet nem kéne elkiabálnom:D
igen szerintem sem jó..de tele vagyok zöldségekkel, amik nem viszik a kalóriát..nagy tál reteksaláta, nagy tál répa saláta..a nyelőcsövem hegyéig tele voltam és összesen 160 kcal..
ha húst ennék menne hamarabb, de én a hústól nem fogyok, hiába fehérje:S
De jo, az allatkertet imadom. Evekkel ezelott voltam a Bp-iben, akkor megszakadt a szivem a lelencolt 10 negyzetnemeter hellyel rendelkezo elefanttol. Remelem, ma mar jobb a helyzet. Mindenesetre nagy allat -es termeszet rajongo vagyok :) Jo lesz nektek a holnap :)
Nem sokat csinaltam ma, jol bebegtem a szoliba szokas szerint... Plusz takaritas, barikkal, ocsemmel chateles msn-en, ilyesmi :)
Sziasztok csajok!
Ma nem annyira volt termelés(hál istennek):D Naplókat olvasgatom, Roxa csak így tovább a receptekkel:)
Hallo csajok:) Jóccaka Mrs Bond:)
Willi az ágyban most jöttem kicsit észt osztani, aztán megyek sláfiba, mert 5kor keltem ma:S
Thames halló, helyzet? minden oké?
További ajánlott fórumok:
- Akiknek nehezen jön össze a baba!
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért esünk olyan nehezen teherbe?
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- A páromnak gyereke van és nehezen megy az elfogadás