Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni? (tudásbázis)
iwiw,vagy ppl
Én iwiwes vagyok
Igényeltél.
Én egy éve vagyok az iwiw-n és csak azota kapok meghívót amiotta igényelni kell, azotta 3-at kaptam,
KB. igényléstől számitva egy hónap mire megkapod.
Az oldaladon a MEGHÍVÓ -ra kattintva zudsz igényelmi.
Szia fiatbravo!
Nekem van egy iwiw meghívom ha még szükséged van rá!
Szívesen átadom.
Üdv
Szia Marcsy006!
Én a legelső osztálytalálkozónkat a régi naplócímekből kiindulva kezdtem el szervezni.Nálunk általában a szülők maradtak a régi címen.Utána ment a telefonszámok utáni kutatás, telefonálás.Végül összejött.
Azért mostmár sokat segít majd az iwiw és myvip megléte.
A 15 éves találkozóra csupán 2 embert nem tudok megtalálni egyenlőre, de ami késik nem múlik!
Sok sikert neked is hozzá!
Szia!
Látom,Te érted miről van szó.Nem olyan egyszerű valakit megtalální,mint sokan hiszik.Sajnos még az általánosban volt osztálytársakról sem mindegyikről van imformáció,hát még a szakközép,vagy gimis továbbtanulok,hogy el tudnak tünní.Nem is beszélve az olyan tanárokról akik 1-2 évet tanítottak a falukban.Természetesen vannak más jellegű ismerősők akiket szeretne az ember megtalální.
Tehát akinek használható ötlete van,jelezze!!!!
Szeretnék segítséget kérní.Ha valakinek van ötlete,hogyan lehet régi ismerősöket,osztálytársakat és tanárokat megtalální akik az ország/világ minden tájára
elkölzöztek és esetleg nem rendelkeznek internettel,nagyon megköszönném.Tehát várom az ötleteket!!!
Sziasztok mindenki.!!
holnap59 meghívó elküldve. Üdv
További ajánlott fórumok:
- Van- e köztetek olyan pár, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg?Beszélgessünk:)
- Létezik olyan, hogy interneten keresztül le lehet hallgatni valaki beszélgetését?
- Milyen babatermékeket készítsek, amit a kismamák/anyukák megvásárolnának interneten keresztül?
- Megérzések, csak az interneten keresztül. Lehet hinni bennük?
- Hol tudom megtalálni a soha nem látott féltestvéremet? Létezik ilyen honlap az interneten?
- Hogy tudok adókártyát csináltatni a fiamnak? Mindenképpen személyesen kell bemenni az APEH-hoz, vagy esetleg lehet interneten keresztül is .