Hogyan reagáljátok le, ha rájöttök párotok/férjetek hazudott nektek? (beszélgetés)
viszont azalkohol öl , butít és nyomorba dönt (na jó nem az az egy sör amit most megittam:DD )
de hosszú távon egy alkoholizálóval nagyon nehéz évek elé nézhetsz.
mennyit beszéltetek erről?
én ugyan nem váltam el, de számtalan ismerősöm küszködik a válás utáni családi csapdával..kéne valaki, de csalódott, szkeptikus, keres valakit, bízna benne, de nehéz, mert már megégette magát.
én zt mondom (de nem vagyunk egyformák)
ha lelkileg úgy érzed, terhes neked ez az egész, és nincs már türelmed újra és újra végigcsinálni a hadaozást, inkább akkor hagyd el.de nem vagyok a te helyedben, így csak tanácsot tudok adni
Igen, jól olvasod. 5 éve váltam el, van egy 20 éves fiam aki a barátnőjével annak szüleinél lakik. A páromnak már 29 éves a fia, ő is külön van.
Igen, jól látod a helyzetemet.
akkor ezek szerint te elváltál, hogy mondtad, van egy gyereked. hát akkor ez bonyolítja a helyzetet. elvált embernél mindenképp.vágyik családra, szerető férjre...stb..
hát nem irigyellek.. (de lehet hogy nincs igazam, és nem váltál el, csak olvasok a sorok közt)
Igazad van. Érzem is, hogy távolodom tőle azok miatt amit művel.
Igen, jó a neved. :D
de ez egyoldalú, ugye tudod? (bocs a kritikus szavakért, nem bántó szándékkal írom)
nem csak neked kell levetkőzni a rossz szokásaid, hanem neked is. az már régen rossz, ha egy kapcsolatban csak az egyik fél hoz áldozatot..
nem akarlak befolyásolni, de ez hosszú távon nem vezet sehová. felőrlődtök mindketten ebbe. és egyikőtöknek sem lesz túl örömteli
Nem egyszerű. Igen, bíztam abban, hogy változni fog. Lehet én vagyok a hülye, de ha szeretek valakit akkor a rossz szokásaimat megpróbálom levetkőzni azért, hogy ne bántsam a másikat vele.
Még az az érdekes, hogy így viselkedik és Ő a féltékeny.
Közös gyerek nem lesz, ezt megbeszéltük. Ő 13 évvel idősebb tőlem és nem akarja, hogy mikor a legjobban lenne szüksége apára a gyereknek akkor már ki tudja mi lesz. Neki is és nekem is van egy fiúnk. Ez így jó.
ha előtte is voltak kétes dolgai, akkor úgy gondoltad, majd változik?
szerintem ha ezt nem tudjátok tisztázni, akkor lépj ebből a kapcsolatból addig, míg nincs közös gyerek
Nem vagyunk házasok, élettársi kapcsolatban vagyunk. Közös gyerekünk nincs. Erre azt mondom, hogy szerencse.
Ennyire nem volt ilyen az elején, bár voltak akkor is kétes dolgai.
Nem, már nem szólok semmit, mert csak támad és nekem lesz rosszabb.
ti házasok vagytok? van gyerek?
előtte mindig ilyen volt?
lehet nem véletlen hazudik? esetleg tudja, hogy ha elmondja, hogy iszik sört vagy mást,letolod?
Mikor a zárcsere/javítás volt akkor nem ihatott, mert még munkaidőben, kiállásban volt. Csak este 6 után tud inni egy-két sört, majd hétvégén pedig jócskán a többit.
Azért az nagyon rosszul esik, hogy ezt csinálja. Nem én vagyok neki az első, hanem a pia, a motorja és utánna én.
Tudom, Papám is mindig rögtön ellenséges lett, ha Mama kérte ne igyon azt mondta, hogy már hogy ne inna egy házisárkány mellett, ha én kérdeztem, hogy miért, akkor azt mondta, hogy bánatában mert beteg vagyok, Édesanyámnak is ezt hozta fel, szóval mindenkinek valami bántót, hogy még mi szégyelljük magunkat...
Exemmel baráti lett a kapcsolatunk, annak ellenére, hogy profin keltett bennem bűntudatot, szerencséjére, mert addig kérdezgettem, piszkáltam, míg le nem szokott. Most már max társaságban sörözik, nagyon ritka, ha lerészegedik.
Nem lehet, hogy a pia miatt összekavarodtak a fejében a dolgok, első nap bepiált, másnap meg rájött, hogy két feles között elfelejtette megcsinálni a zárat, és szégyellte?
Ennyi év után már azért durván megviseli az agyat az ivás, és még az is lehet, hogy nem ivott, csak elfelejtette a zárat...
Csak azért merült fel bennem ez, mert Nagypapám konkrétan úgy szokott le, hogy már annyira szétbarmolta az agyát a pia, hogy elfelejtette, hogy alkoholista! Egyik napról a másikra nem ivott már, aztán meg beállt az alkoholmegvonás okozta demencia...
? Jó kérdés.
Azt nem hiszem, hogy nő van a dologban. Bár...megfordult a fejemben.
További ajánlott fórumok:
- Értelmetlen dologban hazudott.. én fújom fel?
- Zavar-e benneteket, ha rájöttök hódolótok/udvarlótok a barátnőtöknél is bepróbálkozott?
- Miért hazudott kamu nevet?
- Adnál harmadik esélyt a párodnak, ha kiderülne, hogy hazudott?
- Kivételezés az iskolában. Anyukák, hogyan reagáljátok le?
- Remélem, nem hazudott, és ma elküldi nekem, amit szeretnék.