Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Sokáig csináltam több félét is....:-(
(évekig) idő pazarlás.....
ne kezdj bele, mert elkap az örvény és nehéz leállni....
nem volt az olyan régen....:-)
csak közben egy kicsit "gazdálkodtam" de bele fáradtam már abba a sok "munkába", így feladtam az összes farm tevékenységemet és így újra ezer mindenre maradt időm....:-)
:-)) szia Sugi!! ... csak nem "kirepült" az unokád... hogy ismét rá(nk) érsz!! :@@@@@
hány éve is nem jártál erre...?? :P :-)))
:-))Jóvanna!
Azóta megváltozott!Mán nem olyan "szószátyár"!
Tudod az emberek változnak!....még én is....!
Van aki öregszik,van aki nem! Én az utóbbiakhoz tartozom!:PPPPPPPPPP
:-))Még a Főnököt nem tudom milyen hosszú,mert csak köszöntünk!
:ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
:-))Irigyellek?
Nem kicsit! Te mázlista!:-))
Tudsz élni!:-PPPPPPPPP
szia Zsuzsanka , szia Mindenki!
én is épp most reggelizem meg az ebédet, vagy ebédeltem meg a reggelit,nem is tudom! és most megiszom a kávét is, hogy jól tudjak tőle aludni egy órácskát! :-))) :ĐĐĐ
Dolgoztam és nem voltam gépközelbe!
De ma történt velem egy jó dolog!
A Magyar Államkincstártól megkaptam a végzést,hogy megszünteti a zuram ellen a végrehajtást!
Még 2008-ban kaptam gázártámogatást,amit NEM kértem!Ezért 2009-ben megbüntettek,merthogy nem volt jogos!Dehát én mondtam,hogy nem kérek!Fellebeztünk,hogy mutassák már meg,mi az a kérelem,amin én igényeltem a kapott támogatást!Megírták,hogy nem találják,de biztos,hogy van,merthogy ők tévedhetetlenek!Fizessem ki a nem járó különbséget+kamat+bírság! Mondtam,hogy a jogtalanul igénybe vett támogatást kifizetem egyben,ha a kamatot és a bírságot elengedik,mivel NEM ÉN tévedtem!Mondták ráterhelik a házamra! Na itt elgurult a pirulám!Ügyvéddel írtunk levelet és megfenyegettem őket,hogy bírósághoz fordulok,merthogy jogtalanul büntetnek.Még volt vagy 2 ilyen forduló,végrehajtás alá vontak és lám már 2012 közepén egyből el is dőlt,hogy nekem volt igazam!
Ehhez nem kellett csak 4 év,kötél idegzet és némi pénz,amit az ügyvéd kért!
Az ügyvéd azt mondta,most kérjek kártérítést mindezekért! De én azt mondtam,hogy le....rom,végre vége!
Szia Ditta, rég' láttalak:)
Ebédeltetek már? Mi még nem....pedig már a kávét innám, mert álmos vagyok. Megint beborult, lóg az eső lába:(