Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Bírjátok még a meleget?:))))
Ezért a három betűért is szeretjük Őket:))
HAHÓ mindenki!!!!! Isteni a Duna parti levegő!!!!!:))
A fiuk is, csak elébe tesszük, hogy "ark".:-)
Szép hetet Mindenkinek!:)
Á, a nők angyalok:)))) Nem is tudtad eddig? Akkor én most egy titkot árultam el Neked?:)))))
A pontos "boszi" létszámot, a korábbi bejegyzések alapján összeállíthatod, de nem szeretnék "hírvivő" lenni a témában.:-)
Sziasztok, jó reggelt gyönyörű napot mindenkinek:)
Megrémísztesz...még hogy boszik....
Boszorkányok márpedig nincsenek:))))))Pláne ott, ahol sok a nő:))))
Jaj, hová gondolsz!:)))))
A repülő szőnyeg, csak a "boszikat" illeti meg hivatalból, a bosziskodás során.:-)
Vannak itt ebben a témában illetékesek, akikk erről többet tudnak!:-)
Jó éjszakát, aludjatok jól:))))
Menni kell a dokihoz! Mitől dagadt be? Ha nem ütötted.. csak úgy..az se jó!:(
Menj is, mielőtt nem lesz nagyobb baj!
és ki a búbánat akar komolykodni?:))
:-))
Majd megnézem milyen orrod lesz!
Igen, leulttem , meg azt hiszem hosszu idot kel kibirnom ma este. Bevan dagadva a labam mint a gumi labda, ullok egy kicsit az ulokemen is nem csak a labamon. Holnap ugy is gyujtes.A parom piszkal menjek dokihoz, ilyestoen nez ki, de nincs kedvem
Akkor azt ne hozd holnap, mert így is csak bujkálok a hónod alatt, így nem lehet komolykodni! :)
Már tegnap kisfiamnak feltűnt, hogy egyenes lettem...nem lehet ebben a szandálban hanyag tartással mászkálni, mert boxoló orrom lenne hamar:)))
Én voltam:)))))))
Ideültem a géphet, és azt láttam, hogy kávézol:))) Gyorsan küldtem még egyet:))))
Kukucs.
Csendes vagyok. Zsuzsa te szaguldottal keresztul rajttam? Azt hittem a Bukaresti gyors volt.Ezek szerint megsem.DD
Tényleg jó!
Persze meg kell szokni! Nekem a lépcsőkkel volt gondom,mert mindig fél talppal lépcsőztem! Na az ebben a cipőben orraeséssel egyenértékű!
Komoly, hogy jó? A térdem fáj...azért kaptam, hogy hátha....:))
Nekem is van! Szeretem ezt a cipőt!Órákig is lehetek benne,nem fáj a lábam!
Az jó!
Akaratod ellenére edzel!:)))))
Na ez minden volt, csak nem túra.... Nem egyszerre mentem annyit, hanem vagy 5-6 részletben:)))) Meg a szobában, és a teraszon.....:))))
Van...vannak izmaim, ugyancsak érzem:)))
De kár,hogy nem olvastam hamarabb!
Fél 3-kor jöttünk haza éhesen volt fél órám ebédet készíteni!
Azt úgy szokták,hogy először házon belül veszik fel!
Nem pedig túrázni indulnak benne!:-))
De legalább most tudod,hogy megvannak azok az izmok és még működnek!:-))
További ajánlott fórumok: