Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Én itt tömöm a fejem épp a gép előtt...
Hát ez már tényleg függőség..
Itt kávézom, itt ebédelek.....
De ilyenkor hétköznap a család szana széjjel, mindenki a dolgán.
Aztán meg lassn Ti lesztek a második családom....-)))
Jó étvágyat mindenkinek aki most, vagy ezután ebédel....
:-))) én nem, de a lánykáim igen: akkor mondják el, amit napközben nem bírnak, mert nem jutnak szóhoz tőlem! :-))
leellenőriztem amikor egész éjjel nem aludtam: egy csöppet sem horkoltam, pedig nagyon odafigyeltem! @@@
nekem is ott a 2573 h.sz.-em , arra írtam :))
én sem úgy gondoltam!- részemről is bocsánatkérés volt, és nem téged akartalak bántani.:))
Visszatérek egy pár szó erejéig a buszozáshoz! Egy ismerős buszvezető panaszkodott, hogy 45 percet kap 40 kilométerre, ebben benne van egy halom megálló, egy buszállomás, plusz a végállomás; ahonnan rögtön indul vissza, majd a következő 45 perc után irány a másik város, és mindezt akkor, amikor diákokat is kell szállítania, azaz tömött busz!!! :-((
Ha átlag hatvannal megy, akkor is 40 perc a 40 kilométer, de lassulás, indulás, állomásra beállás, városi forgalom, stb. beleszámítva, és arra "kapja" azt a "ráadás" 5 percet! :-((
Vagy visszaadja a munkakönyvet és elmegy privát taxisnak... :-( Kész csoda, hogy a vonalán, (amit azóta megszüntettek), egyetlen baleset sem történt, de ez talán részben a szerencsén is múlt! Aki kiad egy ilyen útitervet, azt tenném a buszvezető helyére, és mutasson példát!!! ::irgum-burgum, de nagyon:: :-)
kösz szépen a bókot!!! ::szerény mosoly:: valóban szeretnek a csajszik, annál inkább mivel nagyon ritkán vagyok szigorú, (nem is lehetek, levesznek a lábamról: vagy mosollyal, vagy "sértődéssel"), de elérik amit szeretnének!!! :-))
viszont van abban valami amit írtál, mert elég sok gyerek (nem dicsekvésképpen mondom/írom) meglepődik, amikor tapasztalja, hogy milyen "laza" vagyok Velük szembe is: szeretem a gyerekeket, de "erről nem tehetek"... :-)))
90 év után már nem valóban nem lesz semmi az az 1 év, de gondolj bele: amikor Te egy éves voltál, akkor én már kétszer annyi idős voltam, mint TE!!! @@@
azért, Nektek, hölgyeknek pörgősebb és közvetlenebb a beszélgetésetek, nálam néha "lefagy a beszélgetés", valahogy másképp csevegtek, mint mi, férfiak... ez tény, és gyakran épp ilyen tények megállapítása miatt "fagy le" a csevegés, nem olyan "folyamatos", mint amikor Ti hozzáfogtok és szó szót követ! :-))
ó!! milyen édes vagy! :)) irul-pirul!
mit tesz az az EGY ÉV korkülönbség!!!!
csak vicc volt, nem vonzok én senkit!! :))
megtaláltam az adatlapodon, de azt eddig is tudtam, hogy még "kislány" vagy az én koromhoz képest! @@@
nem tehetek róla, hogy "mágnesként vonzod az embereket" és mire én "nagy nehezen megírok egy rövid kis hozzászólást", akkora nem győzöm visszaolvasni, amit csevegtetek!!! :-DDD
Nekem azért sokkal jobban tetszik az Útinfóban hallott, egyre gyakrabban ismételgetett mondat: "Vezessünk óvatosan, és ne feledjük, hogy mindenkit haza várnak!"... :-) Nem tudom, ki volt aki ezt a mondatot először mondta, de azóta gyakran hallani a jelentések után, csak az a kár, hogy nagyon sokan figyelmen kívül hagyják! :-(((
Nem (nagyon) tudok autó nélkül mozdulni sem, de azt már észrevettem magamon, hogy amióta a két "csajszi" belépett az életembe, sokkal óvatosabban vezetek, nincs már az a régi nagy "száguldozás"... ::irul-pirul:: A buszvezető pedig, elvégre hivatásos vezető, még komolyabban kellene, hogy vegye hiszen nem csak "munkahelye", hanem felelőssége is van, amikor beül a vezetői székbe! Sajnos, gyakran Ők is időhöz vannak kötve és "teljesíteni kell", mert a menetrend az első a cég számára, nem az utasok biztonsága! :-(
Ennyi, szokás szerint, "csak röviden"... :-))
Nyugodtan írhatsz nekem is, bár még mindig van egy kis "csúszás" a levelezésemben, de a két csajszi az első, néha már Ők is szokták "emlegetni" a Hoxát, mert azelőtt is sokat "gépeztem", akár munka, akár csak csevegés végett, de ez a Hoxa... :-)))
Nem tudom "megjátszani" magam és nyugodt lehetsz, hogy azt írom, amit gondolok is: nem is értem, hogy tud az emberekben annyi keserűség, gyűlölet megférni, amikor valóban olyan rövid ez a kis földi létünk, és sokkal okosabban is tölthetnénk!
Gyakran, későn, vagy nagyon is későn eszmélünk már rá, hogy lehettünk volna sokkal jobbak is a másikhoz, de szeretettel, mosollyal jobban el lehet űzni a gondokat, mint "busójárással" a telet!
Őszintén remélem, hogy ez csak átmeneti állapot, és hamarosan pozitív változásról fogsz majd hírt adni!!! :-)
Az nem gond, hogy van jogsija, csak az a gond, hogy a busz mellett, emberek életét is rá bízzák, ha egyedül száguldozna, és nem veszélyeztetné mások életét, a fene bánná! :-(
Nagyon örülök, hogy legalább a balesetet szerencsésen "megúsztad", ha már a betegséget nem sikerült, de reméljük abból is hamar felépülsz!!!♥ :-) Mielőbbi jobbulást és felépülést! :-)