Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
ilyen hamar van nálatok a felvételi?
ha gyenge vagy ,jobb hogy otthon maradsz.
Miskolcra ment?
te mit tennél a levesbe?
én piritott kenyérkockával szeretem...
de lehet galuskával...
szia Laci!
jól vagy-e?
néha nem árt a körmükre nézni...
Nálunk a kábellel csinálták meg azt a figurát,hogy más frekvenciára állították be az adókat s nálunk pont a magyar adókból nem ment jól vagy 2-3 amit a legtöbbett nézünk.azt a választ adták mikor kihivtam ,hogy a közelben levő taxiállomás zavarja... s akkor én mondjak le a kevenc adóimról? ...mikor már eleget cirkuszoltam,kiderült ,hogy itt a házban a csatlakózóval is baj van...
ma odaégetünk-e valamit? én a részemről csak egy gyönge köménymaglevest főzök,mert a párom komolyan veszi a böjtöt. igaz abba is kell rántás...
gyógyulást kívánok neked!
a tegnap kiverted ezek szerint a vezérhisztit a "neteseknek"?
nálunk 1 szolgáltató a kábel ,net ,telefon..
én a kábel miatt szoktam reklamálni,volt egy hét mikor 3x hívtam ki, s 2x elmentem az irodába reklamálni..
Szep,jo napot! Nekem taknyosszerda,uh..alig kapok levegot.Bojtolni fogok,ha akarok-ha nem.
A fogaimbol alig hianyzik...meg ez is....!
Ma itt akasztas lesz, amit,es ahogy elmondtam az este a neteseknek.....azt nem rakjak a kirakatba!
Sziasztok...Jó reggelt!
Most ébredtem.....ez is régen volt már , hogy ilyen sokat aludjak.
Biztosan a tegnapi sok Hoxázás miatt volt. Olyan nyugodt szívvel tértem nyugovóra..:-)
Szép napot mindenkinek!
IMRE naptárjához hozzájárulok a szokásos "kommentemmel"vagyis ma HAMVAZÓSZERDA.
a mai nap a katolikusoknál szigorú böjti nap,rendes ember elmegy a templomba,bünbánata jeléül odamegy a pap elé(sort áll) s a fejére szórják a hamut...
Lehet az én fejemre legalább egy kannányit kellene tegyenek:)))
A tegnap a kisebb lányommal megünnepeltük a HÚSHAGYÓ KEDDET s ahelyett ,hogy bezabáltunk volna húsból s farsangi fánkot ettünk volna,töltött tojást készítettünk...
V Á R J A T O K, V A N M É G E G Y :
A kiskatona leszerel, és hazafelé menet elhatározza, hogy az útjába eső első nőt magáévá teszi annyiszor, ahány foga van. Egy idős nénivel hozza össze a sors:
- Mondja öreganyám, hány foga van?
- Összesen egy! - válaszolja a néni.
A katona elmeséli a fogadalmát, és teljesíti is azt. Már éppen indulna tovább, mikor utánakiált az öregasszony:
- Várjál fiam! Van itt hátul még egy gyökér is!
Remélem, megérte várni és mosollyal indul a mai napotok is! :-) Mindenkinek NAGYON SZÉP NAPOT KÍVÁNOK! Üdv!♥Imre :-)
Szia Éva! :-)
Most nagyon kapkod a kormány, olyan döntéseket hoznak, ami nagyon "visszaüt" majd, de erről is eszembe jutott egy vicc:
A Nyuszika sétál az erdőben, amikor egy róka hirtelen előugrik a bokorból, és megerőszakolja. Az aktus után a nyuszika riadt szemekkel, lihegve kérdezi:
- Te róka, van neked igazolásod arról, hogy nem vagy AIDS-es?
- Hát persze, hogy van - nyúl büszkén a zsebébe a róka, és elővesz egy pecsétes papírt.
- Te róka, nem akarlak elszomorítani - mondja a nyuszika -, de ezt most már nyugodtan el is tépheted.
2009.02.25. szerda
GÉZA napja.
Régi magyar személynév, többek között Szent István király apjának, Géza fejedelemnek a neve. Török eredetű méltóságnév, jelentése: "herceg(ecske)"
További névnapok: Vanda, Cézár, Décse, Tacitusz, Taráz, Tarcal, Tarcsa, Tarsa, Tege
Sok boldogságot!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Holnap Edina névnap lesz.♥ ♥ ♥
köszi, ez kedves!
van ott ,csak a háttér miatt nem látszik jól! majd keresek valami jobbat! :))
-gondoltam iszom egy jeges teát, jég sehol!!!
kedves kisfiam mániája visszatenni üresen a jégkockatartót.
erről jutott eszembe az alábbi vicc! :
Miért nem készít a férfi jégkockát??
-mert nem bírja megjegyezni a receptjét! :))