Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
:-)) Lacikám, tökéletes a megfogalmazás!!
Nem is tudok mit fűzni hozzá!!
:@@@@@
Sőt a többség még nem is látta a másikat, csak legfeljebb képeken.:-)
Azért jól el vagyunk ám, hisz bármikor összejöhet a kerti parti, ha itt hűvös van, megyünk melegebb éghajlatra. Ezen van a lényeg, hogy "megyünk", nem küldenek.:-)
:-) Szép jó reggelt, szia Mindenki!
Kellemes pihit Nektek!
Andi, Boldog szülinapot! :-))
Tegnap délután nekem is fázott a kezem, gondolom ez nálam az öregség jele, mert nincs is kesztyűm, eddig nem viseltem, mert idegesített a sapka,sál kesztyű. Bezártnak éreztem bennük magam. szédült tyúk vagyok, 30 éves koromig zoknit sem húztam télen sem.
2-3 éve rákaptam, a sálra, (mert olyan szépek)már azt szeretem.:)
Pedig azért használ az ember gyereke fonalat, mert a gabonával történő "jelölést" a madarak felcsipegetik.
Néha már a fonal sem elég, helyette spárgát (direkt nem kötelet írtam) kell használni.:-)
Mielőtt megérkeznek a hajnali kakasok, megszólalnak, csicseregnek a madarak, lassan elköszönök...
Mindenkinek szép álmokat, nagyon jó éjt kívánok! :-)
.
Annak idején a "főnök" tett egy felelőtlen ígéretet: ha összejön a TÍZEZER hozzászólás, akkor (tavasszal) tartunk majd egy közös kerti partit, de ki gondolta volna, hogy nem 10, hanem 110 ezertől is sokkal több hozzászólás fog összejönni, és itt még nincs vége, remélem én... :-) Aminek nagyon örülök! :-)
Nekem kellett volna összetartani a csapatot, de ez is egy embert követelő (kedves!) munka, és ... :-(
Ezek szerint még nem olvastál vissza, pedig az "kötelező" (lenne), ha mindenkit meg szeretnél jobban ismerni, beleértve szerénységem, a "főnököt", is... :-P :-D
Kellett nekem anno feltenni ezt a kérdést, és most, köszönve a sok hozzászólásnak, kedves tagoknak (nem mellékes, hogy nemzetközi fórum téma volt, és még ma is az!!!)... :-) A "verhetetlen" mellplasztikások után elég "jól megy még ma is a bolt", csak hát ugye, közben jött egy nagyobb közösségi portál, amely vonzóbbá vált... :-(
Szerintem viszont, ez sokkal inkább személyesebb, emberbarát fórum: nem olyan fényes díszes, nincs is annyi szolgáltatás, lehetőség, de most már az kezd unalmassá válni... Ez volt, és most ez van...
Akkor már van is egy közös tulajdonságunk... :-P :-D
Nem tudom ki mit fog majd gondolni, ha visszaolvas, de rossz az aki rosszra gondol, mi csak a jóra... :-)