Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Kellemes napot kívánok Nektek a szomorkás idő ellenére.
Rosszkor jelentkeztem hozzátok, mert, amint a Csevegős fórumon írtam le és elvagyok foglalva, majd jelentkezem, ha elutazott a vendégem.
Most kilencet:)
Szép napot :)
Szia! :-)
Természeteseten, itt mindig van valaki, előbb-utóbb... ;-) :-D
Ez tetszik:meg ettük az összes kannibált :-D
de jo is lenne ha így lenne
mindig vannak újabb és újabb emberkék akik regisztrálnak a hoxára és össze keverik ezt a portált a kötözködő portálokkal
:-) Szép jó reggelt, szia Mindenki!
Nem korai még egy kicsit az a hó?
A hó kimaradt :(
Szép napot Mindenkinek :)
Napkelte: 7:11
Kedd reggelre egy hidegfront érkezik, így kezdetben többfelé várható eső, majd napközben felszakadozik a felhőzet, de helyenként kisebb eső, egy-egy zápor ekkor is kialakulhat. Kezdetben nyugaton, északnyugaton élénk lehet az északnyugati szél. Reggelre helyenként köd képződhet. Hajnalban 9-14°C, napközben 15-20°C várható.
No vajon ilyenkor van itt még valaki? Hmm? :)
.
A legutóbbi mondhatom tulajdonképpen arra vonatkozott, hogy szívesen látnánk Téged errefelé nappal is, már ha van időd/kedved... :-)
A "főnök", azaz szerénységem szavaival élve, csak idézni tudom a Béke sziget hívó szavait: "nem kell tőlünk félni, nem vagyunk emberevők, már megettük az összes kannibált"... ;-) :-DDD A döntés joga a Tiéd!
Az nem jó, fárasztó az éjszakai munka! :-(
Ahogy nekem is szokták olykor mondani, hogy "aki éjszaka legény, az nappal lepény", bár ez persze nem mindig igaz, sőt! :-)))) :-D
Azt már tudom Rólad, amit olvastam a hozzászólásaidból, de természetesen a fórum témánkra csak azt írjuk ki, amit meg szeretnénk osztani a többiekkel, itt kölcsönös bizalom van, nyugodt lehetsz! Ha szabad tudni, és nem titok, az ország mely részén élsz, és mit dolgozol, ilyen későn? :-)
Közben meglátogattalak, és annak ellenére, hogy nem új vagy a portálon, azt hiszem a legtöbb hozzászólásod mégis kis közösségünkben lesz... :-)
Ami persze nem baj, sőt... :-) Welcome! :-) :-D
Dolgozol most, vagy esetleg más ok miatt vagy Te is ébren, már ha nem titok... Köztönk marad! ;-) :-D
* * * * * * * * * * * * * * * * * ÓRAÁTÁLLÍTÁS 2014 * * * * * * * * * * * * * * * * *
Téli időszámítás kezdete: 2014. Október 26. vasárnap hajnalban 3:00 órakor 2:00 órára kell visszaállítani az órát.