Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
van egy rossz hírem: Lacinak a 9595. hozzászólása MÁR NEM DUPLA!!! hiába tornáztattam meg a két szép szemem, és kerestem vissza... :-))) @@@@ további jó ötleteteket kérek... :-ĐĐĐ
jajjj, olyan édesek a "csajszik": "nagyobbacska" segített a "picikémnek" nyuszifészket készíteni a "meglepetés" ajándéknak; bár szerintem kizárt dolog, hogy nem tudja mindkettő, hogy rögtön ÉN leszek a nyuszi! ♥♥ :-))) :DDD @@@
Én, a nem dupla kommentemet is engedem törölni.
A Hoxán az az egyetlen dupla hozzászólásom van, én nem bánom, ha az egyiket kitörlik, de akkor mit fogsz "felhánytorgatni" a szememre?:-@@@
Törlést csak Te kérhetsz, mert csúnyát nem írtunk, így a MODERÁTOR magától nem töröl. A duplázást meg nemfigyelik.
Nincs itt miről szavazni, itt határozott intézkedés kell.
Szerintem, ha sokáig "rágódunk" ezen, akkor nagyon gyorsan elérjük nem csak a 20000. hanem, a valóban nagyon kerek 100 000. hozzászóláshoz is!!! @@@
Szavazzuk meg, vagy számoljuk újra a hozzászólásokat??? :-))) @@@ Azt hiszem, az utóbbit, most inkább Rátok bízom, nekem csak a tavaszi (átlátszó, vagy nagyon rövid kis) ruhákban sétálgató hölgyeket szabad árgus szemmel figyelni, amíg attól is el nem tiltanak! :-))) @@@
:DDDDDDDDDDD
most hogy így mondjátok.....igen azt hiszem fontos lett!!!! :@@@@@@@@@@@@
-nem is tudnék aludni enélkül! :ĐĐĐĐĐĐĐ
tehát : KÉRLEK SZÉPEN IMIKE, INTÉZKEDJ!!!!!:@@@@@@@
Komolyra fordítva a szót.
Imre a 9999-es kommentemet nyugodtan töröltessed, hisz annélkül is érthető a mondandó. Kérjed meg Hoxát, hogy a kedvünkért tegye már meg, hogy kitörli.
Kati! ♥ Ha valóban ennyire fontos Neked, akkor még azt is el tudom intézni, hogy az USA elnökválasztásának eredményét is vizsgálják újra, számolják át a szavazatokat: lehet, hogy akkor végre nő lesz az USA elnöke, Neked köszönve még majd a Clintonné lesz az új elnök... :-)))) @@@
Ha komolyan gondolod, én anno még találtam egy "duplát", ami nincs törölve, és csak egy szavadba kerül, meg a Moderátor idejébe!!! ♥ :-)
meggyőztél!! :ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
győzd meg Imrét is ,hogy intézkedjen!!!:@@@@@@@
Laci barátom, Veled majd még "külön számolunk": Kati "mama" után, a többi hölgyre is szemet vetettél, és úgy "magyaráztad ki magad", hogy még jobban beléd szerelmesedjenek... ♥ :-)))) @@@@ :DDD VIGYÁZZ A KAKASODRA, már nem csak a "barai" ház lesz veszélyes övezet!!! :-P :-DDD @@@ :-))))
Nem tudom miért nem tud mindenki "CSAK RÖVIDEN" hozzászólni, az én utóbbi két rövid kis hozzászólásom mintája alapján... :-ĐĐĐ Nekem, mint "főnöknek" első a kötelesség, "második a Fradi"... :-)))) @@@@@
Különben meg csak tréfáltam, természetesen: olyan hálás vagyok, hogy a nevemben is nagyon ügyesen irányítottad a fórum témát; és örömmel tölt el, hogy újra a körünkben vagy, ahogy Kati is, meg hát mindenki hiányzik, amikor akár csak egy-két napra "eltűnik", olyan jó ha "együtt a csapat"!!! ♥ :-)
na ennyire azért nem vészes a dolog ! :)))
végül is eggyel arrébb is látható a pezsgő! ĐĐĐĐĐĐĐ
2009 Április 12.
HÚSVÉT VASÁRNAP - A FELTÁMADÁS
A Húsvét Jézus Krisztus feltámadásának ünnepe a keresztény egyházak legrégibb, a zsidó pészahra visszavezethető ünnepe.
Húsvét vasárnapja a tavaszi napéjegyenlőséget követő első holdtölte utáni első vasárnap. Ez március 22. és április 25. között lehet.
Rómában Húsvét vasárnapján közel hatvan nyelven mond a katolikus egyház feje köszöntőt, a Szent Péter téri "urbi et orbi" áldás celebrálásakor.
Sok országban szokás e napon a napfelkeltét egy magas hegy tetején várni. Ehhez több hiedelem kapcsolódik - egyik szerint a felkelő nap Krisztus feltámadásának bizonyítéka, a másik szerint aki jól figyel, megláthatja benne a Krisztust jelképező bárányt a zászlóval.
Vasárnap a sonka mellé tojást, tormát fogyasztanak. E nap ünnepi étele a bárány is.
A húsvét időpontjának meghatározásánál alapvető nehézség, hogy miként Jézus születésének, úgy szenvedéstörténetének pontos idejét sem ismerjük. A zsidók az Egyiptomból való kivonulásra, a keresztények Jézus halálára és feltámadására emlékeztek, vagyis keresztény tartalommal töltötték meg az ősi, és megkeresztelkedésük előtt saját maguk által is megtartott zsidó ünnepet. Hasonlóan jártak el az ősi pogány napkultusz esetén is, amikor a Jézus születésére való emlékezés napjává tették a téli napforduló napját.
Hagyományos ételek:
Húsvétvasárnap: sült bárány
Húsvéthétfőn: a locsolkodóknak sonka, piros tojás, aprósütemények és mértékkel kínált ital.
2009.04.12. vasárnap - Az év 102. napja, az évből még 263 nap van hátra.
Napkelte: 06:00 Napnyugta: 19:30
Húsvét szombatján is megdőlt a fővárosi melegrekord!!!
Hasonlóan az előző naphoz, szombaton is megdőlt a rekord, miután a II. kerületben és Újpesten 25,5 Celsius-fokot mértek; ez két tizeddel magasabb, mint az 1935-ben ezen a napon mért legmagasabb hőmérséklet - mondta Fehér Balázs.
Az országos melegrekord alig egy fokon múlott: Fülöpházán 26,5 Celsius-fokot mértek, 1989-ben viszont 27,4 fok volt Nagykátán ugyanezen a napon.
Ma GYULA napja van.
GYULA: Régi magyar személynév. A török eredetű gyula méltóságnévből származik, a kazároknál ez volt a valóságos király címe (a társfejedelem címe: kündü, kende). A honfoglalás korában az ország második legfőbb méltóságát nevezték így. A nevet később azonosították a latin Julius névvel.
További névnapok: Baldvin, Csaba, Csanád, Konstantin, Oxána, Sába, Sebő, Száva, Szavanna, Szilárd, Zenina, Zénó
BALDVIN: Német angol eredetű név, jelentése bátor barát.
CSABA: Török-magyar eredetű, régi magyar személynév. Jelentése pásztor, kóborló, egy másik elemzés szerint, ajándék. A XIX. században újították föl, Vörösmarty Mihály és Arany János művei nyomán lett népszerű.
CSANÁD: Magyar eredetű név, az ismeretlen eredetű Csana név -d kicsinyítőképzős származéka.
KONSTANTIN: A latin Constantinus rövidülése, ami a latin constans szóból ered, a jelentése állhatatos, következetes, szilárd.
SEBŐ: A Sebestyén régi magyar becézőjéből önállósult.
SZILÁRD: Magyar nyelvújítási alkotás a Konstantin magyarítására, amely a latin constans szóból ered, a jelentése: állhatatos, szilárd.
ZÉNÓ: A görög Zénón név latin alakváltozatából származik. A Zenóbiosz, Zenódotosz nevek önállósult rövidülése. Jelentése: "Zeusztól származó"
Sok boldogságot!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Holnap IDA névnap lesz. ♥ ♥ ♥
Szia topik Főnök, látod, nem szabad ennyi időre se kihúzni a lábad, mert a hölgyek ha egyszer elindulnak, akkor csak mondják, meg mondják, meg még utána is csak mondják a magukét.
Ezt találták ki neked Húsvéti meglepetésként.:-DDD
na Te is tudsz ám duplázni!!!! :ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
ezért jutott nekem a 10001 h.sz.!!!!!:DDDDDDDDDDD
persze, fürödj csak a sikerben!!!:@@@ :PPP
csak néha -néha nézz be!! :))