Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a "tegnapi" névnaptár 05-27-00:01-kor volt a "mai" 05-28-12:54-kor....ez durván 37 óra...
És a 20 oldalból az első 10-et Ti duruzsoltátok át 27-00:01 perctől hajnalig Katival és Esztivel.....
Csak a maradék 10 oldal volt a többieké 32órára elosztva...@@@@@@@@@@@@@@@
Nem szoktam panaszkodni, ezért inkább dicsekszem most: kb. 19-20 oldalt kellett "visszalapozni" a tegnapi névnaptárhoz...♥ :-) Kezdetnek nem rossz!!!♥ :-))
Akkor indulhat a friss NÉVNAPTÁR?!! Remélem, hogy jól fog esni... :-)) :DDD
2009. 05. 28. csütörtök - Az év 148. napja, az évből még 217. nap van hátra.
Napkelte: 04:52 - Napnyugta: 20:30 (ez az adat vagy nem változott, vagy az m1 teletext sem frissítette!!!)
Ma CSANÁD, EMIL napja van.
CSANÁD: Magyar eredetű név, az ismeretlen eredetű Csana név -d kicsinyítőképzős származéka.
EMIL: Latin eredetű név, jelentése versengő, vetélkedő.
TOVÁBBI NÉVNAPOK: Agmánd, Ágost, Ágosta, Ágoston, Agrippa, Bod, Elmira, Germán, Kara, Karád, Karcsa, Karsa, Lucián, Perjámos, Uránia, Vilhelma, Vilhelmina, Viliam, Vilma, Vilmos
ÁGOSTON: Latin eredetű név, az Augustus latin név kecsinyítőképzős származékának, az Augustinus névnek a megmagyarosodott alakja. Jelentése magasztos, fennkölt.
GERMÁN: Német latin eredetű név, a latin Germanus névből származik. Jelentése dárda, kelevéz, édes testvér, törzsökös.
KARÁG: Török, magyar eredetű név, a Kara név -d kicsinyítőképzős származéka. Jelentése ismeretlen.
VILMA: Német, latin eredetű név, a Vilhelma rövidülése. A német Wilhelm (magyarul, Vilmos) férfinév női párja. Jelentése erős akaratú védelmező.
VILMOS: A germán eredetű Wilhelm névnek a latinosított Vilhelmus formájából származik. Elemeinek jelentése akarat+(védő)sisak.
Sok boldogságot!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Holnap MAGDOLNA névnap lesz. ♥ ♥ ♥
nem szereti a sok dumát.. egyszerre!..)
nem mondtam én is egyik nap, mihelyt többet irok, lefagy a gép, gondolodik , hogy elküldje-e vagy sem..
azért kell részletekbe irjam a leveleket is..)))
s akkor szegény címzett mikor meglássa , hogy 3 üzi ugyanattól... esik kétségbe..))
2. próbálkozás, mivel Hoxa nagyon nem akarja a jót!
Sziasztok, szép jó reggelt!!!♥ :-)
A barátságról kellett közmondásokat, szólásokat idézeteket keresnem, de közben találtam ezt-azt, gondoltam előbb bemásolom, azután pedig jöhet a "tízórai", azaz a NÉVNAPTÁR, amit eddig hiába készítettem el éjfélre: olyankor alig volt még látogatója... :-)))
KÖZMONDÁS, (vagy idézet):
A házasság az egyetlen olyan háború, melynek során az ember egy ágyban alszik az ellenséggel.
PARTIZÁN
A szibériai tajgában katonák gyakorlatoznak. Egyszer csak elébük kerül egy idős bácsika, aki hatalmas hurrá kiáltással üdvözli a katonákat, majd szóba elegyednek.
- És mondjátok fiaim, legyőztük a németeket ? - kérdi az öreg.
- Ó, bácsika, hát már lassan negyvenöt éve annak.
- A csoda vigye el, én meg csak robbantgatom a vonatokat, csak robbantgatom...
A SZEMÉT DISZNÓ...
Lány meséli egyik barátjának:
- Ez a Joe egy szemét disznó!
- Ugyan, hogy mondhatsz ilyet, ismerem, rendes fazon...
- De tegnap este lehúzta a pólómat.
- De nézd csak, nincs abban semmi rossz, én is leveszem neked, mégsem vagyok egy szemét disznó!
- Igen, de aztán levette a szoknyámat is...
- Ugyan, nézd, én is leveszem a szoknyád, nincs abban semmi rossz, én sem vagyok egy szemét disznó!
- De Joe tényleg az, mert aztán levette a bugyimat is és szeretkezett velem...
- Nincs abban sem semmi rossz, nézd, én is leveszem neked és szeretkezünk, nincs abban semmi rossz, nem vagyok attól én sem szemét disznó.
- De Joe AIDS-es!
- A szemét disznó!!!
IN FLAGRANTI
Egy férfi és egy nő szerelmeskedik az ágyban, amikor meghallják, hogy megnyikordul a bejárati ajtó.
- Ó, gyorsan tűnj el, ez biztosan a férjem! - suttogja a nő.
A férfi felugrik, felkapja a ruháit és már indulna az ablak felé, amikor megáll és így szól:
- Hé, álljon meg a menet! ÉN vagyok a férjed!!!
További mosolygós, SZÉP NAPOT KÍVÁNOK mindenkinek!
Mentem, készítem a "házi feladatot", addig is legyetek jól és jók, de azért nappal is lehet rosszalkodni... :-))) @@@ Üdvözletem!♥Imre :-)
nekem meg mondja a párom, hogy bolond vagyok mert már 6-kor olvasok.. hát mi a bánatot csináljak, ha volna ahová menjek ..elmennék munkába..
viszont én este ejtem el a fejem már 11-kor, úgy egyből mind Melmet a Madagaszkárból..)
igen, s volt jővő hétre valami esélyke, de kaptam egy infót..füstbe ment terv..(
na de már kezdtem helyrejönni a mérgelődésből..)
Én bármikor és bárhol és bármennyit képes vagyok aludni. A kedvenc hobbim! :-)))
Komolyan mondom, hogy a kedvenc időtöltésem az alvás :-)
Reggel a párom úgy csalogat ki az ágyból!!! :-)))
én Erika, s tudom , hogy Eszti vagy.. valamennyit visszaolvastam az éjszakai besédekből..)
ha nem aludtál, akkor el van nézve neked, hogy nem jöttél a reggeli dumcsipartira..)
kicsit túlpörgettem magam mostanság, rám fért az alvás:)
Még a cicáim is ezen a véleményen voltak, máskülönben nem hagytak volna ilyen sokáig aludni:)))
De amúgy most sajnos ennyi voltam, mert megyek árazni a barátnőmmel, nemsokára nyitunk, készen kell lennünk:)
Tegnap megjártuk Nápolyt, ma jöhetnek a lightosabb munkák:)
Szép napot Nektek, este jövök:)
Puszika
én 2 napja nem aludtam, most rám fért...:)
Eszti vagyok:)
fél 12-kor kidobot!? :-DDD
Na én nem engedtem volna!!! :-DDD
Kapaszkodtam volna ezerrel!
szia ! én még nem ismerlek mert én CSAK nappal vagyok itt, s akkor se mindig..)
nálam mikor virrad, pattan fel a szemem.))
Szép jó "reggelt":D
Kidobott az ágy:D
én már nem is mertem szólni a fönöknek, hogy mindjárt már náluk is delet harangoznak, nálunk már el is felejtették!
úgy is elment, pedig egy rossz szót se szóltam..)))
Nem mondhatom,h'hasadra süt a nap...
Szép napot kivánok!!!:))
igen, mind számolok 1o-ig..)))
s mondom magamnak: NYUGI!!!
csináltam egy összefoglaló DVD-t az óvónéniknek!! na már azon bőgtem
közel 300 kép