Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Nagymamik nagyon le vagytok maradva!!! Íme, egy friss hír, csak Nektek, nőknek, mivel a Hoxa amúgy is női portál... ;-) :-)))
Egy jeruzsálemi nő 1400 utódot hagyott maga után
Rachel Krishevsky-t, a múlt héten, 99 éves korában elhunyt hölgyet 11 gyermeke, 150 unokája, a déd- és ükunokákkal együtt hozzávetőlegesen 1400 leszármazottja gyászolja. Az egyik unoka szerint mindegyiküket ismerte.
Tessék csak követni a példáját!!! :-))))))))
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
:-)))))
Nincsen labdátok?...:-DDDDD
miért dobozokkal dobálóztok?
Igen, tudom rögtön helyesbítettem is; bár hol írja elő azt a törvény, hogy az egyik kizárja a másikat??? Nem az első eset lenne... ::szerény, szende, angyali pofi:: :-P ;-) :-))))))
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Szia Katica....:-)))
Mi finomat főzöl?
Csak röviden:
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam.
Még hogy az úszástól jó alakod lesz. Nézd meg a bálnákat!
1 és 5 pont között!!! elég kiindulópont???? :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
kis hamis, 2 pontért már nem is kéne,mi????
egyből 5-ért akarod megvenni!!!
aztán meg majd azt hallom,milyen drága vagyok Neked!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Ez is nagy -nagy tévedés!!!
NAGYMAMA vagyok....:-DDDD
nem kismama....TEEEEEEEE
@@@@@@@@@@@@
Csak bekukk, mert fôznöm kell:(
De azért be-be nézek:))
Tévedés!!!
Nem VIZET!...
annyi pezsgőt amiben fürödni lehet....:-DDDDD
:-))))))))))))))) azért valami kiindulópontot igazán adhatnál: több, mint 400 (NÉGYSZÁZ) domi van a 4-5 pontosoknál!!! :-)) majd "Rád nézek", de azt hiszem, hogy ma el fog kelni nélkülem is minden domi: most 16 óra után "mehetünk aludni", azelőtt pedig a 23 óra volt már szinte "néphagyomány"... :-))))
:@@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ én is csak halkan jegyzem meg, hogy "minden napra egy tojás", mert most még a csajszimnak sem bírtam felvenni egy domit, úgy "beragadt"... :-(( ha jó lesz később is, akkor majd "gondolok Rád"... ::szende, aranyos pofi:: :-)))
ritkán van ilyen "dominózápor", de láttam a szomszéd fórumon, hogy ma nem is találta el senki sem az utolsó DominÓrát!!! :-((
elméletileg igen, de GYAKORLATILAG???? ;-) :-PPPP
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
:@@@@@@@@@@@ More ne hízelegj, mert elbízom magam!!!
ha már domikról és vásárlásról van szó, csak halkan megjegyzem,hogy jelenleg is van aukción domim!!!!
csak a nyugodt alvásodért!!!:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Nem merem elkiabálni, de mit gondolsz miért lehetek itt, és szemmel láthatóan "vígan csevegek Veletek"??? :-))
Amikor beírom, hogy "kösz jól vannak", akkor tuti, hogy összeszednek valamit a suliban; és most nem a kitűnő jegyekre gondolok!!!♥♥ :-))
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@ na, persze!!!!! :-))))
akit ilyen humorérzékkel áldott meg az ég, attól még a duplákat is érdemes megvenni, főleg ha olyan kedves vagy, hogy csak a kedvemért rakod fel!!! :-PPP :-))))
úgy meg szoktam ugatni a duplákat, mint a kutyák a Holdat!!! :-PPP ;-) :-))))))))))))))))
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@ More, meg sem bírsz lenni a dominóim nélkül!!!! :)):PPP
múltkor is könyörögtél, hogy megvehesd!!!!
direkt Neked rakom fel, csak hogy nyugodtan aludhass!!!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Ezt én sem tudom!:))
Azt mondjad el nekem "Férfi", jól vannak a Csajszik?:))