Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Müller Péter
Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott állnak veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel.
Békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek! Azoknak, akik egyedül ülve gondolnak távoli szeretteikre, és azoknak is, akik egymást átölelve egymás örömét látva ünnepelnek!
Úgy legyen!
Én remekül érzem magam, a hétfőre leadandó munkának már igencsak látom a végét.
Mindjárt hazaér a fiam az egész napos csavargásból a haverokkal. Jó kis este lesz, holnap is pihenőnapja van.
Drága Katimama! :-)
Rögtön tudtad, html ügyben kire gondolok, de olyan kevesen maradtunk már, hogy egy üveg itóka el sem fogyna már. :-DDDD
Drága vendégem van, aki épp ma utazik vissza, de rémlett, hogy a Mikulás hozta a kis fórum témánkat, és azért még jól emlékeztem, 11 év után is. :-))
Sebaj, attól még tény, hogy 11 év áll a fórum téma mögött, ami elég nagy szó nekünk, mivel nem mellplasztikai fórum vagyunk... :-DDDDD 😂😆❤
.
Öregszel és felejtesz! GRATULÁLOK!
A régi pincém bezártam, fizetős lett :( Elvesztek a képek. A másik még műkszik :)
.
Szép estét! :-)
Az semmi, hogy tegnap Mikulás, de én is csak most láttam meg, hogy a mi kis fórum témánk épp
MA SZÜLINAPOS:
1. Tuti-tui. - 2008. dec. 7.!!!
Minden, régi és új, fórum téma tagunkak, vendégnek, vagy akár csak hozzászólónak, Boldog sokadik évfordulót kívánok! :-)
Utóirat: html-ben továbbra sem tanultam meg Naplókba illeszthető képet készíteni...
Még hogy én "főnök"... :-)))
❤
.
Arany Janos: Csaladi kor.
Az en schwaben rokonsagombol az egyik tavoli "unokatestverem" mondta a verset:
Szukasz eji pogar
Neki mety asz zu fal,
natyot koppan, und Slussz!
---Röviden :)...
:-DDD
Kellemes napot mindenkinek!
Gululjka, örülök a fiad előremeneteléhez. Biztos boldog nagyon, hogy sikerek érik. Nagyon kellett már neki.
Köszönöm! Jó is jöhet, na meg az alap ezzel megvan.
Jó látni egyébként is, hogy oldottan, stresszmentesen indul munkába. Most a targoncával még nem tudjuk, hogy és mi alakul, ma megy éjszakára műszakba.
Gratulálok! A lényeg, hogy sikerült a vizsga, jól jöhet az még bármikor! Hajrá! :-)
.
Köszönöm.
Kicsit jobb,hogy tudom, nem vész el most már.
A fiam letette a targoncás vizsgát.
Munkahelyi szervezés volt, alacsony követelményekkel,de a bizonyítvány igazi, és az a lényeg.
Csak egy par gondolat...
Manapsag mar maskent mukodnek a sok regi"mestersegek" is.
Itt van peldaul a zsebmetszoseg foglalkozasa.
Manapsag mar otthon ulnek eskenyelemben "esszel" kovetik el azt amit masok lelkiismerete nem enged meg nekik, ugy a vallalatok, eszkozeikkel, vagy a maganszemelyek fondorlatos dolgaikkal.
Az en computerem egy alap tema.
Nyugdijas vagyok, es eleg sokat be van kapcsolba a gep, de nem mindig ulok elotte, hanem a hazkorul erre arra jarok, intezem amit kell. Aminem az a kovetkezmenye, hogy a mai szembetszok, ugy privat, mnt allamiak, belekutatnak a cumputerembe, es ki erre, ki arra hasznalja az osszesszedett adatokat belole. Az egyik a hirdetesekkel omleszti el, a masik meg a nekem kuldott levelekrol szedi le a masok cimeit es eledja azoknak, akik a hirdeteseket kuldik, keretlenul! Vannak, akik ezek kozott meg rossz indulatuak is akik talalna modot arra, hogy bepofatlamkodva ellopjak adatainkat, es volt nemr egen egy olyan program ami belopta magat, az E-Mail-eim teruletere, hogy a nekem jovo legbeleimet, eloszor ohozzaja menujenek, az az a z o figyelo automata cimgyujtojen menjenek keresztul, es mivel en ezt eszre vettem a valtozast, tettem ellene. Most aztan "halabol" nem engedi, hogy az en leveleimet en megnezzem, mert mar at irta, a hozzam jovoknek az utvonalat!
Erre aztan, mondok kifogok rajtuk, hogy ne tudjanak belemenni es megvaltoztani, ujra urni a computerem software-jere. hohu ehu DCD-rol inditom a gepemet, es ahhoa nem tudnak hozza irni semmit sem, tehat en magam tudom vezerelni, hogy mit fogok az en gepemmel csinalni, nem valaki mas valahnnan iranyitva! Most persze ok sem butak, ezt az o gepuk visszajelezte, mert a nekem inditott, virusok, figyelo ptobramok visszajelzik nekik, hogy nem sikerult ram telepedniok! Erre ok inditanak ellenem megszoritasokat! Pl. ma mar nem engednem megkeresni olyan dolgokatamiket ezelott egy honzppal meg ment mint a karika csapas! Azt irjak, hogy ujjitsam meg az en programjaimat! (amelyeken ok is beletudnak irni az en gepembe! De eddig meg sikerult kicseleznem oket, mert amikr valamit meg akarok nezni, eloszor csak fekete utes kep van a monitoron, es akkor atvaltok egy masik programra, amit mar elindit, es amikor az uj probram elindul, rakattintok a vissza lewwpesre, es az elozo program amire indulabol rairta, es nem engedte elindulni, akkor az is elindul, amirt ket persel azt irta, hogy az nem mukodik mert az en programom regi! Tehat hazudnak! Mert ha a programo nem jo, mert nem "mukodik", akkor megis miert is mukodik??? Manapsag mar a technologia annyira valtozik, es sokan nem kovetik, hogy negyon konnyu hazudni az emberek tomege elfgja hinni nekik, mert arra viszont nem adnak modot, hogy az o hazugsagukra valaki ra is mutassan, vagy megossza masokkal, hogyna lehet az o felrevezetesukon eligazodnunk!!!
Manapsag, mar azt tartjak, hogy "szepek lehetunk, de okosabbak mint ok, no azt mar nem!" :-DDD
Mindenkinek szép napot! 🌞🌞
Itt leszünk, megvárjuk, és meglátjuk...
Igen, valóban hihetetlen ez a gyors fejlődés. Amikor én (még vonattal) utaztam Párizsba, sőt komphajóval Londonba is, nem volt se mobil, se internet. Meg volt beszélve egy időpont, hogy mikor hívom a postát, mivel még vezetekés telefonunk sem volt, és jeleztem, hogy még élek, és minden rendben! Most pedig már olcsóbb a fapados járat, mint a vonat, busz; különben soha nem jutottam volna el a Vatikánba..
.
:)
Itt leszünk és megbeszéljük!
Eletunkben manapsag mar mennyire mas lehetosegek kinalkoznak!
Ket ember irasban, hangban megoszthatja a gondolatait masokkal es a fizikai tavolsag nem tenyezo.
Mennyire valtozik a fejlodes a mulo eveinkben, (nekem) gyerekkoromban elerhetetlen volt szamomra, hogy bicajom legyen, manapsag meg mar mas kontinenseken levo emberekkel kommunikalunk azonnal, dijtalanul...
Ugyan hol fog a fejlodes tartani, masik otven-szaz ev mulva?