Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
Sziasztok, szép álmokat kívánok mindenkinek! :-)
Mikulás teszi a dolgát, és buzgón hordja a sok szép ajándékot! :-))))) Remélem mindenkinek jutott.. :-)
Szép álmokat, jó éjt kívánok! :-)
.
Tudod, a család az első.
Hiába a meleg csövön jön, de a csővezetéket is ki kell "építeni" és az hosszú idő ám, így nem marad favágásra idő.:-)
Köszönöm szépen a névnapi köszöntőt:)
Igyekszem megfogadni a tanácsod :D
Jobbulást a kicsinek. Jóhogy nem hagyja ki a Mikulást :)
Na megérkeztem.
Persze sok boldog névnapot kívánok az elmúlt héten beszélgetőknek, de egyúttal jelzem is, hogy ismét eltelt egy év és most már Katimamának 11 évet kell visszafiatalodni, ha a célját elszeretné érni.:-)
Ja, ezt amott olvastam, de itt válaszolok.
A fiatalság nálunk kidőlt, (nem a fa), így kénytelen voltam tartani a frontot, (nagy örömmel), hisz a szülők dolgozóba járnak. Most már csak a legkisebb orra folyik, de jön a Mikulás, így bölcsibe akar menni.:-)
Idén nem érek rá! Sok fa kell, kemény telünk lesz! :-D
A völgyben nagyon vágják a fát! :-DDD
:-D Igen,egyetértek!
Azt nekünk!! ;-))
Sziasztok!!
Pesten december 20-án Dead by April koncertre kinek lenne kedve menni?
Egy kedves hölgy ismerősömnek partner kellene, akit érdekel, írjon rám privátban!
Mar hanyat tanultal meg beloluk? :DD
Sulibol meg elegge vissza emlekszem rajuk, de mar newm tudnam hibatlanul elmondani...
Emlekszel meg a helyseg kalapacsa-ra szerelmetes Erzsok otvenot eves bajaival, masik, a Szeptember vegen-re, abbol eleg sok versszakat megtanultam "vala" kedves emlekeket hoz fel versei. Megvolt nekem is a vers gyujtemenye, de labakelt...
Orommel olvastam, mert a visszaemlekezesbeli mankom volt, es a regi emlekek ozone omlott ram vissza. Petrovigy sanyi bacsi szerette a Hekszametert, nekem is az maszik a fulembe legjobban. Az uj rimtelen versnek mondott valamik nekem idegenek...
Látom álmodoztok.
Vegyetek elő valami verseskötetet, idő van rá kiolvasni, mire Imre ide ér a saját költeményével.:-)