Hogyan lehet ismerkedni a Hoxán, keresgélni a tagságban? (beszélgetés)
:)) kry, Te kis csavargó, végre megjöttél!
akkor most hogy van gép, elfogadhatatlan a hiányzás, még igazolással is!!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
:) sziasztok!
hihetetlen,hogy akármikor jövök, Ti alszotok!
:@@@@@:PPPP
Sziasztok!:)
Megjöttem,gyűlésen voltam. Olyan "élvezet" ilyen "szép időben" utazgatni. Arrafelé szakad a hó, visszafelé már felszárította a szél az utat. Na meg meglátogattam "kisfiamat", szétnéztem a "kis házikóban":)
sziasztok!
Itt vagyok én is egy picurit:)
És micsoda dalos pacsirták lettek lettek ezen a fórumon....
Már pezsgő , bor ,konyak és a többi szeszes itóka nélkül is megy a dudorászás...:-))
Bár lehet, hogy amennyi szesz már itt folyt....
A gőzétől is részeg lesz aki ide jön...:-)
Sziasztok..
Mindenki meg van? Nem fújt el benneteket a szél?
Látom Krisztánk is megérkezett a szigetre..:-))
Kriszta...ne legyél irigy! Hadd gépezzenek azok a gyerkőcök is, biztos nekik is hiányzott...:-))
Ez a nemzedék már így születik. Létszükségletük a számítógép..:-))
A mi nemzedékünk meg csak elkapja a ragályos kórt....
Szia Kriszta!♥♥♥ :-)
Üdvözöllek ismét körünkben, reméljük, hogy ezután rendszeresen itt lehetsz majd velünk!!!♥ :-) Nagyon hiányoztál már, de felügyeleteddel nyugodtan oda lehet engedni a gyerekeket is a géphez.
Nemsokára majd fordítva lesz: örülhetsz, ha a gyerekektől Te is odaülhetsz olykor a gép elé... :-))) :-DDDD
Sziasztok!♥ :-)
Csajé dallamos ébresztőjének altató hatása volt, így nem tudtam előbb jönni!!! :-))) :@@@@@@@ ♪♪♫♫
Mindenkinek nagyon SZÉP NAPOT kívánok!!!♥ :-) Igazán ne zavarjon benneteket a lágy szellő, és a csodálatos hópelyhek: mindenben csak a szépet és a jót keressétek!!!♥ :-)
Engem meg majdnem elfújt úgy ahogy vagyok.Még mindig nem csillapodott,pedig azt reméltem,hogy mire megyek a gyerekekért,addigra jobb lesz,de nem hiszem mostmár.
Magduséknál meg esik a hó,most beszéltem vele.
Jó reggelt!
Nálunk nem esik, de iszonyúan fúj a szél..:-((
És nem akar megvirradni, olyan sötét van........
Szép jó reggelt :-))))
Esik az eső :-((((
:) szia Mindenki!
♫ ♫ ♪ ÉÉÉÉÉBREEEESZTŐŐŐŐŐŐŐ ♪ ♫♪ !!!! :@@@@@@@
<center>
:-ĐĐĐĐĐ