Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan lehet helyrehozni egy elromlott barátságot? fórum

Hogyan lehet helyrehozni egy elromlott barátságot? (beszélgetős fórum)


2014. júl. 21. 05:00
Nagy-nagy jóakarattal. (De akkor sem lesz már többé ugyanaz.)
28. grizus
2014. júl. 21. 04:35

A barátság aranyfonál

mely ha egyszer elszakad,

össze lehet ugyan kötni,

de a csomó megmarad.


Írtuk régen az emlékkönyvbe. Van még olyan?

2014. júl. 20. 22:00
Biztosan van rá mód.Gondolom meg kell keresni az okát hogy miért romlott meg,és a szeretet plusz a megbocsájtás minden sebre gyógyír.
2014. júl. 20. 21:32
Sehogy.
2014. júl. 20. 21:27
sehogy
24. Sofiona (válaszként erre: 23. - 472361965f)
2007. okt. 1. 00:05
Szia! Most olvastam a történeted, szerintem tévedsz, ha azt hiszed, hogy itt csak az volt a baj, hogy nem elég gyorsan (és elég előzékenyen) próbáltad tisztázni a helyzetet. Amiket ők elkövettek ellened, azok egyáltalán nem magától értetődő reakciók a te viselkedésedre, hanem kimondott rosszindulatú szemétségek. Aki így viselkedik, az biztos, hogy nem igazán szereti a másikat, szóval el kéne fogadnod, hogy ők soha nem voltak őszintén a barátaid. Tudom, hogy ez fájdalmas, de az ilyen konfliktusok éppen arra jók, hogy segítsenek megszabadulni az illúzióktól. Egy barát attól barát, hogy lélekben a másik mellett áll, és önzetlenül képes segíteni a másikat saját útján előre, nem pedig a saját önző érdekeinek megfelelően irányítgatja és zsarolja. Ha nem érzed, hogy a Te érdekeidet képviseli, akkor egyszerűen nem a barátod! Lehet hogy féltékeny, lehet hogy kisebbségi komplexusa van, és azért akar lenyomni - sok minden lehet, de az hogy őszintén szeret téged, az nem. Vedd észre, hogy mindig te próbáltad helyrehozni is a kapcsolatot, ők csak szemétkedtek, és még mindig neked van lelkiismeretfurdalásod. Ne legyen, nem érdemlik meg, ne pazarold rájuk a szereteted, biztos találsz rá érdemesebbet.
2007. szept. 10. 10:04

Hát csak az a helyzet hogy hiányoznak...

Nagyon fontos részei voltak az életemnek, de sajnos ne is tudok mást tenni, mint tanulni a dolgoból, és legközeleb azonnal leülni és megbeszélni velük mindent és nem halogatni a dolgot még pár napig sem...

22. évi75 (válaszként erre: 21. - 472361965f)
2007. szept. 8. 09:51
szia!elolvastam, nem semmi!erre azt mondom neked, hogy legyél boldog a pároddal, koncentrálj rá, és keress új barátokat!!!amennyiben rokonok, ha jól olvastam akkor a család kedvéért és a békesség miatt menj látogatóba, de kell a 3 lépés távolság!hagyd öket! nem érdemlik a barátságodat, föjjenek a saját levükbe! ne sajnáld hogy vége lett és nem békültök! ezek nem barátok!!!és nem is voltak azok!!!
2007. szept. 7. 09:46
Huh ezt egy másik forumon már leírtam. Lécci nézzétek meg aMi van ha a Párotok családja nem kedvel című topicban,mert nem akarok megint ilyen sokat írni.Aztán ha van még kérdés válaszolok,csak olyan nagyon sokat ne kelljen írni...
2007. szept. 7. 00:15
sehogy. az soha nem lesz sem a régi, sem barát
19. évi75
2007. szept. 6. 17:25
Puppi04 tényleg jó lenne tudni min vesztetek így össze!az sokat segítene a tanácsadásban.nekem is van hasonló problémám.Az egyik barátnömmel kb április óta nem beszéltünk.aztán én mégis bocsánatot kérte töle, mert hülye voltam, bár mindketten bántottuk egymást.talán nem haragszik rám, de sokat csalódott a barátságokban és inkább jobb neki egyedül.talán az idö egyszer majd megenyhíti.ö nekem is hiányzik.a másik barátnöm, aki 15 éve barátnöm volt, hát ö nehéz.én mindig segítettem neki ahol csak tudtam, ö nagyon ritkán de nem vetem a szemére. de mindig csak "belém rúgott". most nem tudom az okát, de nagyon elutasító smst kaptam töle, engem hibáztat dolgokért, amiért nem is vagyok hibás.söt semmi közöm hozzá. eddig mindig én mentem,hogy beszéljük meg a problémáinkat, még akkor is ha ö volt a hunyó.ö soha nem kért még bocsánatot senkitöl.és most az utolsó esetnél eldöntöttem, hogy elég. nem szaladok utánna.nem bántottam meg, majd ö keres ha akar.
18. eva25
2007. szept. 6. 16:33
Szerintem ugy lehetne helyrehozni, hogy aki tévedett, és kiverte a dilit, beismerje, és ha nem is kér elnézést, legalább probáljon motyogni egy értelmes mondatot. Soha már nem lessz olyan a barátság, de lehet hogy nem is lenne értelme kibékülni. Ha meg zajosan lett vége, orditás, stb, és elmondta mindkét fél, mit gondol a másikról, akkor kell hagyni a fenébe az egészet.
2007. szept. 6. 15:59
Attól függ milyen régi a barátság, mert ha még korai barátságról van szó, akkor kis idő után rendebe jöhet, viszont az is számít miért romlott meg!
2007. szept. 6. 10:44
Én is jgy látom a legjobbnak... Köszi
2007. aug. 31. 18:27
Szerintem hagyd kicsit a dolgot. Aztán lehet, hogy nem is kell próbálkoznod. Nem tudom, hány éves vagy, de én 50-en túl már rájöttem: az élet nagy konspirátor. Aztán mindent bele!
2007. aug. 23. 19:55

Szerintetek most hagyjam ezt lenyugodni és később próbálkozzak hátha lehetünk még barátok, vagy hagyjam egy kicsit ülepedni a dolgot és aztán próbálkozzak? Vagy ez a legtöbb amit várhatok és ebből már többet nem lesz barátság?


nagyon fontosak voltak nekem és azok is mind a mai napig!

2007. aug. 23. 19:53

Nos képzeljétek!


Felkerestem a régi barátnőmet a vasárnapi együtt utazás miatt...és nagyon jól alakult a dolog...

Persze ki nem békültünk de nagyon kedvesen reagált az emailemre . És ennek hatására sikerült a régi legjobb barátnőmmel is felvenni a kapcsolatot.

Kibékülni és újra barátkozni ő se akar, de megbeszéltük hogy enm utálkozunk többé és köszönünk ha találkozunk igen normális emailt írt azok után persze ami történt.

2007. aug. 22. 18:41

Köszi a bíztatást,tényleg nagyon hiányoznak és ami rossz hogy gyakran kerülök vele.

Legközelebb vasárnap két órát töltünk egy autóban és ez elég kényelmelen,mert én megbeszélném vele a dolgot,de ő nem nagyon fogékony rá...

2007. aug. 22. 17:51
szerintem a régi (gyermekkori) barátságok általában nagyon mélyen meg vannak alapozva. Sok mindent kibirnak . Nagy veszekedéseket, és sokáig nem beszéléseket is. Szerintem hagyd kicsit ülepedni a dolgot. Valószinű eljön az idő amikor mindketten rájöttök, hogy a BARÁTNŐM nélkül nem az igazi, és mindent helyrehozhattok. Egy félreértés miatt én is kerültem hasonló helyzetbe, aztán hónapok múltán megbeszéltük, azóta is Ő a legjobb barátnőm. Pedig akkor azt hittem soha többet nem beszélünk egymással.
2007. aug. 22. 17:32

Hát sok hülyeségetágtunk egymás fejéhez,ráadásul a párkapcsolatomat is tönkre akarták tenni...

Én még reménykedek,bár már egy éve nem beszélünk egymással!

Tényleg jó lenne még ha csak szimpla barátság lenne az egészből mert nagyon hiányoznak!

2007. aug. 22. 11:11
Hát igen elöször mi az a csunya dolog a másik,azért barátnő,hogy megbeszéljetek dolgokat még ha nem is értetek egyett nekem is van,nolt ilyen az életembe nem tudta elviselni ha nem neki volt igaza ha ő azt mondta a fehér falra,hogy vaj szinű nem lehetet magmagyarázni és inkább bedutcázott de amint szüksége volt rám rögtön hivott addig azota sem.Ha megtudjátok beszélni a sérelmeket és,hogy nem egyezik esetleg a vélemény még megmenthető ha nem hagyd majd jön helyete más.
2007. aug. 22. 11:02
Nem lesz soha olyan mint rég :(
2007. aug. 22. 11:01
Csatlakozom az előttem szólókhoz.Nem lehet helyre hozni, sosem lesz olyan mint volt. :( Én is így jártam.
2007. aug. 22. 10:55

Sajna szerintem sem érdemes. Főleg ha csúnya véget ért.

Nekem is volt ilyen. Sajna becsapott a gyermekkori legjobb barátnőm. Kapott még egy esélyt, de ismét elpuskázta.

Sokat gondolok rá, hogy mi lehet vele, de már nem újítanám meg a barátságunkat.

2007. aug. 22. 10:52

Szerintem sosem lesz már olyan a barátságotok, mint régen:O(Lehet, hogy megbeszéltek mindent és látszólag ott folytatjátok ahol abbahagytátok, de a szálka megmarad egy életre:o(

Nálam így történt...egy elválaszthatatlan barátságból, szimpla barátsággá "butult" a kapcsolatunk...nagyon hiányzik a régi barátnőm!!!!

2007. aug. 22. 10:50
Ha véget ért,azt már nem kell sajnálni..mert akkor nem is volt fontos (igazi) barátság.
2007. aug. 22. 10:44
Sajna nem tudom, de jó téma, mert ezzel küzdök már 13 éve.
2007. aug. 22. 10:42

mi az a csúnya vég?

amúgy szerintem meg kell beszélni mindent.ez a titok.

2007. aug. 22. 10:39
Hogyan lehet helyrehozni egy elromlott barátságot, ami nagyon csúnyán ért véget?De nagyon fontos barátságól van szó, ami régen tökéletes volt

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook