Hogyan jobb a piskóta? Finom liszttel vagy rétes liszttel? (tudásbázis kérdés)
1. *Mévi84*
2010. nov. 6. 11:15
Hogyan jobb a piskóta?Finom liszttel vagy rétes liszttel?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Tejföllel, liszttel besűrített mártások a konyhapolcról, hűtőből nyershús nélkül kifőtt tésztához. Tudtok receptet?
- Mi a különbség a finomliszt és a rétesliszt között?
- A muffinba tehetek finomliszt helyett, félfogó- vagy réteslisztet?
- Fánkot szeretnék sütni de nincs megjelölve milyen lisztből kell készíteni.... Ti rétesből szoktátok vagy finomból?
- Gyümölcstortához ajánlanátok nagyon finom piskóta receptet?