Hogyan hivjam fel valakinek arra a figyelmét, hogy születésnapom van? (tudásbázis)
Egyszer azonban velem is előfordult. Beszélgettünk az illetővel és valami olyasmit mondtam: -Ej megint egy évvel öregebb lettem! :(
Valami kapcsán erre terelődött a beszélgetés, belőlem meg kiszaladt. Erre ő: -Ja persze neked most volt a szülinapod. Bocsi, kiment a fejemből. Nem esett jól, de akkor kapcsolt és boldog szülinapot kívánt.
A baráti körömben én vagyok az egyetlen tavaszi születésű, de még igy is nehezükre esik egyeseknek megjegyezni..
Ez attól is függ, hogy milyen kapcsolatban vagy az illetővel.
Az én férjem is el szokta felejteni, és én évekig mindig duli-fuliztam érte. Aztán rájöttem, hogy genetikailag van így kódolva :-)), nem rosszindulatból felejti el.
Azóta már egy héttel előtte kezdem mondani, hogy mi mindent kell vásárolni, mit főzzek, ha jönnek a köszöntők, mit lenne kedve ünnepi vacsizni, stb...
Már nem felejti el... :-)))
Miért akarod ennyire kiprovokálni? Ennyire fontos, hogy valaki kellemetlen helyzetbe kerüljön?
Ha az derül ki, hogy neki ez nem fontos, még rosszabbul fogod magad érezni.
közöld lazán: ja, ma nem érek rá beszélgetni veled, mert készülnön kell a szülinapi partimra a barátaimmal, és annyian felköszöntöttek, hogy a szobám valóságos kripta, és úszom a csokiban, meg különben is, a meglepi partimra még tortát süt az anyukám, vennem kell gyertyát,fel kell díszítenem a szobám, utána meg a barátokkal táncolni is elmegyünk, meg ki tudja... ésatöbbi...
Kiírod a beszélgetőoldalaid üzenőfalára, a névjegyed mellé is, hogy köszi gyerekek a sok szülinapi köszöntést, elég az ötlet????
szerintem a saját születésnapodra nem illik felhívni más figyelmét különösebben.....mert aki szeret vagy jóban van veled akkor tudnia kéne...
pl. iwiw is kiírja naponta a szülinaposakat (ha fönt vagytok rajta)
vagy msnen számold vissza a napokat a szülinapodig....
ezek jutnak eszembe ha már mindenképp fel akarod hívni a figyelmét...vagy szervezz bulit és hívd meg :)
még1...esetleg kérdezd meg attól akinek a figyelmét felszeretnéd kelteni, hogy ő szerinte h hívd fel egy ismerösöd figyelmét a szülinapodra. :)
Szerintem már nem emlékszik rá,és ez nekem rosszul esik :(
De hogyan lehetne arra célozgatni,hogy ''helló,szülinapom van'' ?
Ti már tettetek ilyent? Hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Tetszik a munkahelyemen dolgozó targoncás. Hogyan hívjam fel a figyelmét, hogyan kerüljek hozzá közelebb?
- Pályakezdő vagyok - Hogyan hívjam fel magamra a figyelmet?
- Hogy hívjam fel magamra egy srác figyelmét?